De to sidste sæsoners topscorer Mathias Haulrik (tv) og Rasmus Jacobsen er med en gang mavebøjninger godt på vej i forberedelserne til den nye sæson i TRIF. Privatfoto

De to sidste sæsoners topscorer Mathias Haulrik (tv) og Rasmus Jacobsen er med en gang mavebøjninger godt på vej i forberedelserne til den nye sæson i TRIF. Privatfoto

Seriefodbold: Over 40 TRIF-spillere til nytårsappel på PR Park

TRIF kan mønstre over 50 seniorspillere og vil spille med i toppen af Serie 2

Af
Martin Schultz

Efter et imponerende efterår, hvor TRIF’s bedste hold i Serie 2 spillede med om oprykning til det sidste fløjt i holdets første sæson i Serie 2, er der højt humør, godt fremmøde og store forventninger til forårssæsonen på kunstgræsbanen PR Park i Rønde.

TRIF har gennem de seneste sæsoner endelig fået forløst klubbens store potentiale med en stor og dygtig ungdomsafdeling med flere hold på højt niveau. Fodboldafdelingen har med en bevidst indsats haft held med at fastholde de dygtige ungdomsspillere som seniorer, og det giver i disse år et fint sportsligt udbytte på PR Park.

44 spillere mødte frem til nytårsappellen forrige lørdag, og omtrent lige så mange møder op til de to ugentlige træningspas mandag og onsdag på PR Park.

“Vi råder over 50 seniorspillere, og omkring 45 møder op til træning. Det er sgu pænt. Til nytårsappel havde vi et supergodt fremmøde, selvom vi havde nogle afbud og nogle spillere var med i indendørsturneringen Bodega Cup i Mørke,” siger cheftræner Martin Hornbæk Nielsen.

“Til nytårsappellen spillede vi lidt Five-a-side og gik derefter indendørs til en gang suppe, hvor der blev orienteret om den kommende sæson.”

August Hog Laursen ventes klar efter skade

Martin Hornbæk Nielsen er træner for Serie 2-holdet og Morten Holm står med Bjarne “Slagter” Jacobsen som assistenttræner i spidsen for Serie 3-holdet. Og trænerne kunne glæde sig over fremmødet, hvor der var gensyn med alle spillere fra sidste sæson.

Tilbage på træningsbanen efter en skadespause er midterforsvarer August Hog Laursen, og det glæder Martin Hornbæk Nielsen. Unge August Hog Laursen vendte tilbage til TRIF efter en tid som ungdomsspiller i VSK og var med til at spille TRIF op i Serie 2, men sad udenfor hele efteråret med en knæskade.

“Vi glæder os til at få August med igen. Han er en god spiller og dygtig midterforsvarer og bidrager virkelig med sit vindergén. Han er begyndt at træne med igen, og så håber vi, at han om tre uger er med for fuld damp,” siger Martin Hornbæk Nielsen, som desuden håber på tilgang af nogle enkelte nye spillere.

Også på Serie 3-holdet var der gensyn med lutter kendte sigter, og trofastheden over for holdet og lysten til at være med i truppen er stor. Også Serie 3-holdet var oprykkere i efteråret og leverede langt henad vejen en godkendt sæson. Men i den meget jævnbyrdige pulje endte TRIF i den nervepirrende slutfase på en af de nederste pladser og måtte spille en playoff-kamp for at undgå nedrykning. Den vandt holdet overbevisende over SMIFF fra Serie 4.

Spillerne skal være sultne

Seniorspillerne træner mandag og onsdag på kunstgræsset på PR Park, og der har med over 40 spillere til træningsaftnerne været et meget tilfredsstillende fremmøde.

“Vi har trænet i 14 dage og alle spillere har været igennem en yoyo-test, som er en løbetest, hvor vi måler spillernes kondital. Vi træner alle på den samme bane og deler os op efter niveau, så Morten Holm og jeg træner med omkring 22 spillere hver,” fortæller Martin Hornbæk Nielsen.

Serie 2-holdet har planlagt træningsklampe mod blandt andet KPI fra Serie 1, Viby IF og AIA/Tranbjerg fra Serie 2, og mod Odder IF’s U19 hold.

“Vi glæder os til at spille træningskampene, men har valgt ikke at spille mere end fem kampe. På den måde vil vi holde spillerne sultne til sæsonstarten,” slutter Martin Hornbæk Nielsen.

TRIF starter turneringen i Serie 2 lørdag 4. april med en udekamp mod Fuglebakken KFUM, mens holdet i Serie 3 i en ren Djurslandspulje spiller sin første kamp søndag 29. marts i lokalopgøret på udebane mod Ebeltoft IF.

Desuden har TRIF et hold i Serie 5 og forventer at tilmelde et hold i Serie 6, som hovedsageligt består af HHX-studerende ved VID Gymnasier Handelsgymnasium Rønde.

Publiceret 07 February 2020 15:30