Heine Juul Pedersen er den nye anfører i Føtex i Ebeltoft, og varehuschefen ser frem til at gå forrest med arbejdsglæden.

Heine Juul Pedersen er den nye anfører i Føtex i Ebeltoft, og varehuschefen ser frem til at gå forrest med arbejdsglæden.

Føtex' nye anfører går forrest med arbejdsglæden

46-årige Heine Juul Pedersen ser frem til at blive en vigtig del af lokalsamfundet i Ebeltoft

Af
Simon Carlson

Ebeltoft Heine Juul Pedersen er fodboldfan, og det er således ikke så underligt, at Føtex Ebeltofts nye varehuschef ind imellem slår over i et par fodboldtermer, når han sætter ord på, hvordan han gerne ser forretningen udfolde sig under hans ledelse.

"Jeg har været så heldig at overtage en virkelig velkørende butik med fantastiske kunder og et fantastisk personale, så jeg kommer ikke blæsende med 120 kilometer i timen og laver store revolutioner. Lige nu er det vigtige for mig at fortsætte den gode udvikling, som forretningen er inde i. Jeg ser lidt min rolle mere som en anfører end en træner, der står ude på sidelinjen og råber ind. Det er min opgave at gå forrest med arbejdsglæde og den gode kundeservice og masser af ros og anerkendelse til personalet," forklarer Heine Juul Pedersen sit indtog i varehuset med en dialekt, der ikke skjuler det nordjyske ophav og den nuværende bopæl i Hjørring.

Masser af erfaring

1. februar fejrede Heine Juul Pedersen sit 20-års jubilæum i Salling Group. Det er således en temmelig garvet herre, som 1. januar officielt kunne skrive sin første stilling som varehuschef på cv'et. Han kommer fra et job som sektionschef i A-Z i Hjørring, og selv om der er visse trygge rammer i at rykke til en ny forretning inden for samme organisation, så er skridtet fra at arbejde udelukkende med nonfood-produkter til en forretning, der i vid udstrækning arbejder med fødevarer ikke helt uvæsentligt, forklarer Heine Juul Pedersen.

Slagter- og delikatesseafdelingen i Føtex er for nylig blevet åbnet og gjort mere tilgængelig. Det hjælper også Heine Juul Pedersen til at blive mere hjemmevant i spidsen for en fødevarebutik.

Slagter- og delikatesseafdelingen i Føtex er for nylig blevet åbnet og gjort mere tilgængelig. Det hjælper også Heine Juul Pedersen til at blive mere hjemmevant i spidsen for en fødevarebutik.

"Det har været en fantastisk oplevelse for mig at komme til en organisation her, som er så stærk. Det er mit første varehuschef-job, og jeg har været vant til udelukkende at arbejde med nonfood, så derfor er der selvfølgelig nogle ting i starten, som man kan være lidt usikker på, og der har været nogle lange dage, hvor jeg skulle sætte mig godt ind i en fødevarebutik. Der har jeg bare fået en fantastisk hjælp og støtte fra personalet," lyder roserne fra Heine Juul Pedersen.

Del af lokallivet

Selv om der er ret massiv travlhed denne fredag eftermiddag, vi mødes med den nye varehuschef, så er Heine Juul Pedersen også klar over, at det intet er imod, hvad der venter, når temperaturerne stiger og turisterne strømmer til Ebeltoft. Den periode ser Heine Juul Pedersen frem til med store forventninger, men han trives også særdeles godt med, at han lige nu får plads til at lære hele butikken og ikke mindst kunderne at kende.

"Kunderne må jo også gerne se, hvem jeg er, og hvad jeg står for. Der er jo et stærkt lokalliv i Ebeltoft. Det kan jeg rigtig godt lide, så jeg glæder mig virkelig til at blive en del af det lokale her i byen," konstaterer Heine Juul Pedersen.

Fakta

Heine Juul Pedersen

46 år. Gift med Karina. Har to store børn, Frederik og Cecilie.

Bor til daglig i Hjørring, men forventer at flytte tættere på Ebeltoft, når datteren Cecilie er færdig i gymnasiet til sommer.

Publiceret 07 February 2020 07:30