Fra v.: Kasper Brøbech Jacobsen, Rasmus Brasch og Michael Stegger Jensen glæder sig til at komme i gang for alvor i IF Midtdjurs

Fra v.: Kasper Brøbech Jacobsen, Rasmus Brasch og Michael Stegger Jensen glæder sig til at komme i gang for alvor i IF Midtdjurs

Seriefodbold: Ung trænerduo starter op til nytårsappel i IF Midtdjurs

IF Midtdjurs vejrer morgenluft i seniorafdelingen med to nye spillende trænere og en ny spillende udvalgsformand. Der er nytårsappel lørdag kl. 13.00 på AC Huse Park i Ryomgård

Af
Martin Schultz

Der kommer til at blæse nye vinde på kunstgræsbanen AC Huse Park i Ryomgård, når IF Midtdjurs lørdag kl.13.00 inviterer til nytårsappel med den nye, kun 22-årige cheftræner Rasmus Brasch, og den ligeledes nye fysiske træner Kasper Brøbech Jacobsen i spidsen. Bag de to unge trænere står der en spillende udvalgsformand, lokalpolitikeren Michael Stegger Jensen, med en mangeårig karriere i IF Midtdjurs bag sig.

Til nytårsappellen håber trænere og fodboldudvalg at se seniorherrer, Oldboys, U19 og U17 drenge. Programmet byder på en let gang træning, efterfulgt af en portion suppe med en øl eller vand til, som fodboldafdelingen er vært for i klubhusets cafeteria.

Tre seniorhold i turneringen

Fodboldafdelingen håber på et stort fremmøde til nytårsappellen. Man har i løbet af vinteren kontaktet en lang række tidligere spillere, og forventningen er i forårssæsonen at kunne stille hold i Serie 3 og Serie 5, samt et hold i Serie 6, som trænes af Dani Due Persson og Jacob Moth Nielsen.

Både den nye cheftræner Rasmus Brasch med en fortid senest i FC Djursland og den fysiske træner Kasper Brøbech Jacobsen, som tidligere har spillet i IF Midtdjurs, vil trække i IF Midtdjurs' røde spilletrøje. Der knytter sig store forventninger til den fornyelse, som den nye besætning vil levere til både træning og kamp.

Både nye, gamle og tidligere spillere er mere end velkomne til nytårsappellen lørdag fra kl. 13.00 til 14.30 i Ryomgård.

Publiceret 30 January 2020 22:30