24 spillere fra første- og andetholdet mødte op til nytårsappel hos assistenttræner Tony Henriksen (tv) og cheftræner Michael Blom (th) i Vivild IF. Foto: Kurt Enevoldsen, Team Vivild

24 spillere fra første- og andetholdet mødte op til nytårsappel hos assistenttræner Tony Henriksen (tv) og cheftræner Michael Blom (th) i Vivild IF. Foto: Kurt Enevoldsen, Team Vivild

Seriefodbold: 24 spillere til nytårsappel i Vivild IF

Vivild IF satser på en placering i den bedste halvdel i den stærkt besat pulje i Serie 1 i forårssæsonen. Holdet tager på træningstur til Spanien og møder et hold fra Schweiz

Af
Martin Schultz

24 spillere mødte omklædt op, da Vivild IF lørdag eftermiddag bød til nytårsappel på Vivild Gymnastik- og idrætsefterskoles kunstgræsbane. Den unge defensivspiller Frederik Muschilewski med en fortid som U19 spiller i Randers Freja var eneste nye spiller i flokken, som ellers bød på lutter gensyn for cheftræner Michael Blom og assistenttræner Tony Henriksen.

“Vi havde modtaget tre afbud, så det var et fint fremmøde. Vi tog en gang hyggespil, hvor vi delte os op på tre hold, inden vi fik serveret suppe og tarteletter i klubhuset,” fortæller Michael Blom. Den tidligere stamspiller Morten Toldbold er tilbage efter en længere rejse, og Michael Blom håber at få Toldbod i gang på træningsbanen.

“Vores målsætning er at blive bedre som hold og at ligge i den øverste halvdel i en rigtig svær pulje med to nedrykkere fra Jyllandsserien, Kristrup Boldklub og Lystrup IF,” siger Michael Blom. Han betragter Kristrup Boldklub, Hornbæk SF og VRI som favoritter i puljen med Kolind/Perstrup IF som en outsider.

“Vi håber, at vi kommer til at ligge i top 4, og jeg vil meget hellere spille playoff om oprykning end om nedrykning. På grund af forandringer i turneringsstrukturen med reduktion af antallet af hold i superliga’en får det konsekvensen for alle rækker, og pludselig kan der rykke en hulens masse hold ned. Vi skal helst undgå at skulle spille playoff-kampe om nedrykning,” mener Michael Blom.

Vivild IF havde en resultatmæssig meget flot sæson i efteråret, hvor holdet sluttede på en 2. plads, men tabte playoffkampen om oprykning med 2-0 til IFSK fra Aarhus, som endte med at rykke op på bekostning af Kristrup Boldklub.

Møder FC Seuzach på spansk græs

Vivild IF er nu i gang med forberedelserne til sæsonpremieren 28. marts.

En spændende oplevelse venter spillerne i vinterferien, hvor truppen tager på en træningstur til til Fincha Naundrup udenfor Malaga.

“Fincha Naundrup er en danskdrevet sportscamp, og vi skal spille en træningskamp mod det schweiziske hold FC Seuzach, som spiller i den femtebedste række i Schweiz. Det bliver spændende for spillerne at møde et udenlandsk hold,” fortæller Michael Blom om træningsturen, som spillerne selv betaler for.

Udover mødet med FC Seuzach på spansk græs er der planlagt fem træningskampe. Første modstander er Kristrup Boldklub på kunstgræs i Vivild, inden turen går sydpå til et møde med cheftræner Michael Bloms gamle klub Horsens FS. Derefter står der kampe mod Hornbæk SF og Dronningborg B på programmet, inden forberedelserne afsluttes med et lokalopgør mod naboerne fra Nørager B, som er oprykkere til Serie 2.

Forårssæsonen fløjtes igang lørdag 28. marts kl. 13.30, når Vorup FB kommer på besøg på Langhøj Idrætscenter.

Publiceret 29 January 2020 18:00