Bodega Cup har i alle 20 år været et inkluderende stævne for både seriøse spillere, hyggespillere, mænd og kvinder, sportsklædte og udklædte. Lørdag går det løs igen. Foto: Arkivfoto

Bodega Cup har i alle 20 år været et inkluderende stævne for både seriøse spillere, hyggespillere, mænd og kvinder, sportsklædte og udklædte. Lørdag går det løs igen. Foto: Arkivfoto

Mørke klar til 20. udgave af indefodboldstævnet Bodega Cup

Det har atter været nemt at finde 24 hold til det hæderkronede indefodboldstævne i Mørke Idrætscenter, fortæller centerleder Lene Munk Gravesen

Af
Lars Norman Thomsen

MØRKE Lørdag klokken 10 gives bolden op til Bodega Cup i Mørke Idrætscenter. Indefodboldstævnet, hvor hyggen - som stævnenavnet indikerer - er i højsædet, og hvor der deltager en skøn blanding af hold, der nærmer sig FC Zulu niveau, mens andre spiller med for at komme helt til tops.

"Det er 20. gang i år, at vi arrangerer Bodega Cup, så vi fejrer rent faktisk et lille jubilæum," fortæller centerleder Lene Munk Gravesen, der for nogle år siden overtog arrangementet af stævnet. Det har atter været nemt at få tilmeldingerne i hus.

"Som altid deltager der 24 hold, mens et par stykker står klar, hvis der i sidste øjeblik kommer et afbud. Jeg har fordelt de 24 hold i seks puljer ud fra mit kendskab til dem, så vi forhåbentlig får de bedste hold med i slutspillet om førstepladsen," siger Lene Munk Gravesen.

Lukker klokken 02

Der spilles finale tæt på klokken 20, og herefter står den på hygge i cafeteriaet frem til klokken 02.

Dommerbordet passes af repræsentanter fra Mørke IF, mens en lang række sponsorer bidrager til præmiebunken.

Trækker en streg

Centerlederen har i år strammet kravene til deltagere og publikum en smule.

"Det er en dag, hvor alle skal hygge sig og have det rart, og selvfølgelig også have slukket tørsten. Grundet vores erfaringer og oplevelser fra de sidste par år, strammer vi op på tingene i 2020, så ved indgangen har vi placeret et par velvoksne fyre, der lige tjekker, hvad folk har med i taskerne. Det er ikke lovligt selv at medbringe spiritus. På det punkt har vi nul-tolerance,," understreger Lene Munk Gravesen.

"Hovedparten af spillere og gæster er virkelig gode til at hygge sig sammen indenfor de rammer, som der nu er, så for at få den bedste fest, markerer vi lige helt udramatisk,, hvordan rammerne er uden, at det overhovedet skal ødelægge noget," siger centerlederen, der glæder sig til stævnet som fortsat på 20. år tiltrækker hold og spillere fra alle egne af Djursland.

Publiceret 23 January 2020 14:00