Helle Kyndesen, politidirektør, Østjyllands Politi.

Helle Kyndesen, politidirektør, Østjyllands Politi. Foto: Lars Aarø

Østjyllands Politi skal have ny politidirektør

Helle Kyndesen skifter til Midt- og Vestjyllands Politi

Efter næsten fem år i spidsen for Østjyllands Politi skifter politidirektør Helle Kyndesen pr. 1. april sit kontor på politigården i Aarhus ud med et kontor på politigården i Holstebro.

Her skal hun være politidirektør for Midt- og Vestjyllands Politi, hvis nuværende chef Jens Kaasgaard går på pension.

"Jeg har haft knap fem utrolig spændende år i Østjyllands Politi med en stor mangfoldighed af opgaver, der ud over en travl daglig drift også har omfattet flere bandekonflikter og det politimæssige ansvar for mange store arrangementer som for eksempel Europæisk Kulturhovedstad," siger Helle Kyndesen i en pressemeddelelse fra Østjyllands Politi.

Helle Kyndesen har været topchef i Østjyllands Politi siden august 2015. Inden da var hun politidirektør i Sydøstjyllands Politi.

I sin tid i Østjyllands Politi har hun blandt andet gennemført en større reorganisering af politikredsen og været med til at etablere politiets specialenhed, Særlig Efterforskning Vest, og det Regionale Situations- og Operationscenter i Aarhus.

”Det har været et privilegie at stå i spidsen for en politikreds med så mange dygtige ledere og medarbejdere og gode eksterne samarbejdspartnere. Dem komme jeg alle til at savne. Men det bliver også spændende at prøve kræfter med en ny politikreds, og det glæder jeg mig til,” siger Helle Kyndesen.

Helle Kyndesen vil frem til skiftet 1. april fortsat lede Østjyllands Politi. Stillingen som politidirektør i Østjyllands Politi vil snarest blive slået op.

jr

Publiceret 15 January 2020 13:12