Arkivfoto.

Stort tyveri på Femmøller Efterskole:

Flere telefoner og computere stjålet

Ubudne gæster har været på Femmøller Efterskole, imens eleverne var til fællesspisning

Østjyllands Politi modtog mandag aften en anmeldelse fra Femmøller Efterskole på Djursland, hvor flere elever havde fået stjålet ting fra deres værelser. Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Efterskolens elever havde været til fællesspisning i kantinen mellem klokken 18.05 og 18.25. Da de var færdige og kom tilbage på værelserne opdagede de, at der var blevet stjålet ting fra flere værelser – herunder blandt andet flere telefoner og bærbare computere.

Østjyllands Politi hører gerne fra personer, der kan have set noget. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

jwh

Publiceret 17 December 2019 11:07

Borgerne høres om affaldsplanen

djursland De to kommuner på Djursland satser, i en ny affaldsplan, på mindre affald til forbrænding og mere affald til direkte forbrænding.

Affaldsplanen er i offentlig høring til og med 19. april, og man kan se planen på Reno Djurs' hjemmeside, hvor man også enkelt kan komme med sine kommentarer. Her skal man blot opgive navn og adresse og skrive sin mening, som andre kan se på siden og lade sig inspirere af.

På hjemmesiden er der en kort præsentation af de 12 temaer, affaldsplanen er bygget på. Her kan man få et hurtigt overblik.

Der er også mulighed for at dykke længere ned i de enkelte emner og at hente hele forslaget til affaldsplan.

Ønsker man at komme med et længere høringssvar, kan man sende det på mail til kommunerne eller Reno Djurs.

Inspirationsaften

Kommunerne og Reno Djurs inviterer også til inspirationsaften, hvor man kan fordybe sig i et eller flere af de 12 temaer i affaldsplanen. Den holdes torsdag 12. marts kl. 19-21 hos Reno Djurs i Balle. Tilmelding er nødvendig

"Inspirationsaftenen er for de nysgerrige og videbegærlige, som gerne vil et spadestik dybere. Formålet er at klæde interesserede godt på til at indlevere et høringssvar eller bare at gøre dem endnu klogere på affald og genanvendelse," siger Reno Djurs' direktør Morten Therkildsen.

-vik