Det er øjeblikke af skønhed som dette, der nu for 8. år bliver publikum til del, når Verdensballetten er tilbage 11. juli 2020. Foto: fotograf Gerda E. M. Christophersen

Det er øjeblikke af skønhed som dette, der nu for 8. år bliver publikum til del, når Verdensballetten er tilbage 11. juli 2020. Foto: fotograf Gerda E. M. Christophersen

Verdensballetten og Møllerup klar til ny tete-a-tete

Lørdag 11. juli er Verdensballettens konferencier og tenor Jens-Christian Wandt og et hold af verdensartister parat igen på scenen på Møllerup Gods

Af
Lars Norman Thomsen

MØLLERUP I juli har Møllerup Gods og Verdensballetten været komplementære størrelser i otte år. Sådan bliver det også i 2020.

Lørdag 11. juli er Verdensballetten tilbage i de kendte omgivelser på scenen på ridebanen foran det gule slot altså for 9. år i træk.

Den fine sommerforestilling beværter ca. 2.000 deltagere og frivillige.

"Det er med stor fornøjelse, at vi gentager successen med Verdensballetten. Vi var glade for at se og gense så mange gæster og kunne skabe rammerne for en tilbagevendende sommertradition. Vi er sikre på at arrangementet i 2020, bliver lige så smukt som sidste års og at vejret som altid byder på solskin og varme,” lyder det fra godsejerinde Anne Sophie Gamborg.

Verdensballettens muntre konferencier og tenor Jens-Christian Wandt er garant for, at der ruller en forestilling over scenen med høj kvalitet og niveau. Balletdansere fra kompagnier som Royal Ballet fra London, Staatsballett Berlin og Mariinsky Ballet fra Skt. Petersborg og danske operasangere og internationalt anerkendte klassiske musikere vil optræde som solister samt akkompagnere danserne på scenen.

Som altid er parken åben fra kl. 16:00, hvor man kan nyde sin picnickurv og det forhåbentlig gode sommervejr i de smukke kulturhistoriske rammer.

  • Billetsalget er startet, se mere her: https://moellerupgods.dk

Publiceret 16 December 2019 15:01