Mediekonkurrence: 8. årgang på Marienhoffskolen helt til tops

Marienhoffskolens 8. a og 8. b kåret som vinder af den landsdækkende Mediekonkurrencen for Skoler 2019: ’Døden er da noget, vi taler om’

Af
Lars Norman Thomsen

Marienhoffskolens 8. a og 8. b bliver snart 5.000 kroner rigere og kan se frem til at blive hyldet ved et festligt event i Pressen i JP/Politikens Hus i København 29. januar med deltagelse af bl.a. H.K.H. Kronprinsessen.

Årsagen er, at skolens 8. årgang har vundet Mediekonkurrencen for Skoler 2019: ’Døden er da noget, vi taler om’

En jury bestående af repræsentanter fra Mary Fonden, Børn, Unge & Sorg, Østifterne og Ekstra Bladet har kåret 8.a og 8.b fra Marienhoffskolen som vindere i kategorien 'Bedste Ekstra Bladet avis 8.-10. klasse'.

Juryen skriver om vinderavisen, HOFFposten: "Høj grad af troværdighed. Egne billeder med fotobyline. Eleverne har i imponerende grad været opsøgende i forhold til kilder. Mange originale emner med alt fra i familie med en morder over bomberydder til dødsmetal. Flot!"

Du kan se klassernes avis ved at klikke her:

https://newsdesk.dk/avisensside/3343

Ved festarrangementet i Pressen i JP/Politikens Hus i København vil H.K.H. Kronprinsessen holde tale for vinderklasserne, chefredaktørerne fra de tre dagblade, Politiken, Ekstra Bladet og Jyllands-Posten, overrække medaljer til vinderklasserne, og der vil være underholdning fra Wafande og Per Vers.

8 kategorier

Mediekonkurrence for skoler afholdes hvert år af Politiken, Ekstra Bladet og Jyllands-Posten og en samarbejdspartner. Det er en gratis konkurrence, som alle landets 6.-10. klasser kan deltage i.

Der er i alt 8 kategorier, man kan vinde i Mediekonkurrencen:

  • Bedste Politiken avis 6.-7. klasse og 8.-10. klasse
  • Bedste Ekstra Bladet avis 6.-7. klasse og 8.-10. klasse
  • Bedste Jyllands-Posten avis 6.-7. klasse og 8.-10. klasse
  • Bedste nyhedssite 6.-7. klasse og 8.-10. klasse

Publiceret 16 December 2019 23:30

Borgerne høres om affaldsplanen

djursland De to kommuner på Djursland satser, i en ny affaldsplan, på mindre affald til forbrænding og mere affald til direkte forbrænding.

Affaldsplanen er i offentlig høring til og med 19. april, og man kan se planen på Reno Djurs' hjemmeside, hvor man også enkelt kan komme med sine kommentarer. Her skal man blot opgive navn og adresse og skrive sin mening, som andre kan se på siden og lade sig inspirere af.

På hjemmesiden er der en kort præsentation af de 12 temaer, affaldsplanen er bygget på. Her kan man få et hurtigt overblik.

Der er også mulighed for at dykke længere ned i de enkelte emner og at hente hele forslaget til affaldsplan.

Ønsker man at komme med et længere høringssvar, kan man sende det på mail til kommunerne eller Reno Djurs.

Inspirationsaften

Kommunerne og Reno Djurs inviterer også til inspirationsaften, hvor man kan fordybe sig i et eller flere af de 12 temaer i affaldsplanen. Den holdes torsdag 12. marts kl. 19-21 hos Reno Djurs i Balle. Tilmelding er nødvendig

"Inspirationsaftenen er for de nysgerrige og videbegærlige, som gerne vil et spadestik dybere. Formålet er at klæde interesserede godt på til at indlevere et høringssvar eller bare at gøre dem endnu klogere på affald og genanvendelse," siger Reno Djurs' direktør Morten Therkildsen.

-vik