Foto: Sinful.dk

Foto: Sinful.dk

I top på sexshop-liste:

Grenaa er fræk og kinky

Landets største sexshop med base i Aarhus, Sinful.dk, kigger tilbage på året, der gik. Og de kan konstatere, at borgerne i Norddjurs efterspørger meget sexlegetøj

Grenaaenserne er ret vilde med sexlegetøj.

Det må være konklusionen, efter den aarhusianske sexshop Sinful.dk har offentliggjort statistik for salget i 2019.

Tallene viser i hvert fald, at Grenaa er helt i top på listen over landets frækkeste byer, hvor Sinful.dk har kigget på antallet af transaktioner i webshoppen per indbygger. Grenaa er således nummer tre på listen over byer, hvor der per indbygger er bestilt mest sexlegetøj.

Også i nabokommunerne kan de være med, da Rønde er nummer 21 på listen.

I Aarhus kniber Smilets By sig ind på en andenplads over de byer, der har købt mest sexlegetøj per indbygger. Kun overgået af nordjyderne i Aalborg.

Men det er ikke kun inde i Aarhus, at sexlegetøjet er populært. Det er det også i oplandet. Således er både Viby (5), Hasselager (6), Tranbjerg (9), Åbyhøj (16), Risskov (20) og Lystrup (28) at finde i top 30.

Også i nabokommunerne Syddjurs, Norddjurs og Favrskov kan de være med, da også Grenaa (3), Rønde (21) og Hammel (27) er med på listen.

Sinful.dk har også kigget på den anden ende af den liste, og her gør Brabrand sig bemærket som en af landets kedeligste byer, da der bliver sendt 10. færrest sex-pakker til adresser i det vestlige Aarhus.

Kigger man på, hvilken slags sexlegetøj der sendes rundt i det ganske danske land, så kan vi også konstatere, at aarhusianerne er til den 'friske' sengekantsleg. I top 30 over mest kinky byer, der har fået sendt fetish-sexlegetøj, indtager Aarhus igen en andenplads. Også i Hasselager (5), Viby (8) og Mårslet (18) samt Grenaa (11) og Hadsten (14) må det godt gå lidt håndfast til.

Det mest populære legetøj hos manden, som oftest hedder Michael, er en såkaldt Oxana Pussy and Ass og en fleshlight. Hos kvinden, der oftest hedder Camilla, er det en Rabbit vibrator og en realistisk jelly-dildo med sugekop.

Sinful.dk oplyser i øvrigt, at de har solgt så mange penisringe, at de stablet ville svare til tre gange Eiffeltårnet, og så er der også langet i alt 10 kilometer dildo over disken.

dp

Publiceret 11 December 2019 09:59