Electric Guitars spiller på Pavillonen i Grenaa. Pressefoto

Electric Guitars spiller på Pavillonen i Grenaa. Pressefoto

Guitarrock i Kulturhuset

Electric Guitars og House of secrets i Pavillonen

Grenaa Så er der Electric Guitars og House of secrets i Pavillonen i Grenaa. Det er der 12. december klokken 20.

"Er du til gedigen guitar rock er du gået helt rigtigt i byen her. To af landets bedste guitarister Mika Vandborg og Søren Andersen er forenet i Electric Guitars – til en helt unik guitaraften," skriver Pavillonen i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Electric Guitars er igen klar til at indtage Pavillonen efter knap halvanden års livepause. De to guitarekvilibrister Søren Andersen og Mika Vandborg har siden sidst haft travlt med at turnere med andre bands i Danmark og Europa. Nu har de så sat december måned af til at give den fuld gas med Electric Guitars og kommer i den forbindelse tilbage til Pavillonen, lige som gaderne er pyntet til jul, og de efter sigende skulle være klar med deres første julesang ”All I Want for Christmas Is An Electric Guitar”."

House of secrets

Efter at have fået deres første single råspillet på myrock og senere vundet publikumsprisen på von hatten i 2017 er det lokale rock band i skrivende stund ved at lytte på det sidste fra hard rock og metal producer Tue madsen, som kommer på deres debut album i 2020. Noget af dette vil med stor sandsynlighed blive spillet til denne koncert.

Publiceret 09 December 2019 14:30