Knud Møller og Hans Thessink spiller i Pavillonen. Pressefoto

Knud Møller og Hans Thessink spiller i Pavillonen. Pressefoto

Blues og morsomme historier i Pavillonen

Billetter til koncert med Knud Møller og Hans Thessink i Pavillonen er nu i forsalg

Grenaa Knud Møller og Hans Thessink spiller i Pavillonen 12 marts klokken 20.00. Billetter til denne koncert er nu i forsalg.

Blues og roots i verdensklasse godt krydret med personlighed og lune historier er hvad publikum kan forvente, skriver Pavillionen i en pressemeddelelse.

"Knud møller anses af mange for at være Danmarks bedste guitarist, hvilket han har bevist gennem sit mange årrige makkerskab med Johnny Madsen. Denne aften er han i selskab men et blues koryfæet Hans Thessink, der skaber en perfekt balance mellem de to både på guitarsiden og vokalsiden," skriver Pavillonen i en pressemeddelelse.

Både Hans Theessink og Knud Møller har i deres respektive hjemlande, Østrig og Danmark, høstet diverse priser og anerkendelser. Knud Møller har blandt andet opnået prisen som ”Årets danske instrumentalist”. Hans Theessink har to gange vundet den østrigske ”Amadeus Music Award” for bedste udgivelse i kategorien Jazz World Blues.

Publiceret 09 December 2019 17:00

Borgerne høres om affaldsplanen

djursland De to kommuner på Djursland satser, i en ny affaldsplan, på mindre affald til forbrænding og mere affald til direkte forbrænding.

Affaldsplanen er i offentlig høring til og med 19. april, og man kan se planen på Reno Djurs' hjemmeside, hvor man også enkelt kan komme med sine kommentarer. Her skal man blot opgive navn og adresse og skrive sin mening, som andre kan se på siden og lade sig inspirere af.

På hjemmesiden er der en kort præsentation af de 12 temaer, affaldsplanen er bygget på. Her kan man få et hurtigt overblik.

Der er også mulighed for at dykke længere ned i de enkelte emner og at hente hele forslaget til affaldsplan.

Ønsker man at komme med et længere høringssvar, kan man sende det på mail til kommunerne eller Reno Djurs.

Inspirationsaften

Kommunerne og Reno Djurs inviterer også til inspirationsaften, hvor man kan fordybe sig i et eller flere af de 12 temaer i affaldsplanen. Den holdes torsdag 12. marts kl. 19-21 hos Reno Djurs i Balle. Tilmelding er nødvendig

"Inspirationsaftenen er for de nysgerrige og videbegærlige, som gerne vil et spadestik dybere. Formålet er at klæde interesserede godt på til at indlevere et høringssvar eller bare at gøre dem endnu klogere på affald og genanvendelse," siger Reno Djurs' direktør Morten Therkildsen.

-vik