ANNONCE

Mærk suset i verdens metropoler

Der er ikke noget tidspunkt på året, der er bedre til storbyferie end andre. Det viser udvalget af storbyrejser hos Bravo Tours. Det handler mere om, hvornår du selv har brug for et afbræk i hverdagen og den mentale vitaminindsprøjtning, en international storby kan give dig.

Er du til kunst, shopping, gastronomi, antikke ruiner eller moderne skyskrabere? Hos Bravo Tours vælger du selv, hvad den næste storby, du besøger, skal kunne tilbyde.

Bravo Tours arrangerer storbyferier til en lang række metropoler. Så er det op til dig, om det skal være en forlænget weekend i Paris eller London, fem dage i Dubai eller en uge i Bangkok, der giver dig det næste sus af storby.

Bravo Tours brede udvalg af storbyferier tæller også populære europæiske destinationer som Barcelona, Berlin, Lissabon, Madrid, Milano og Rom.

Uanset hvad du vælger, er du garanteret uforglemmelige ferieminder fra begivenhedsrige ophold i pulserende storbyer fulde af stemningsmættet atmosfære og flotte attraktioner.

 

Storbyferie hele året

Der er ikke noget tidspunkt på året, der er bedre til storbyferie end andre. Det handler mere om, hvornår du selv har brug for et afbræk i hverdagen og vil nyde godt at den mentale vitaminindsprøjtning, oplevelsen af en international storby kan give dig.

Mange storbyer opleves bedst til fods, og det kan blive til mange hyggelige kilometer ad gader og stræder hver dag.

Derfor foretrækker mange at holde storbyferie i foråret og efteråret. Vinteren er især velegnet til storbyferier, der har fokus på shopping og indendørs oplevelser som teater- og museumsbesøg.

Om sommeren frister især de storbyer, der har en strand i overkommelig afstand fra centrum, så du kan få en svalende dukkert.

 

Bestem selv længden

Bravo Tours’ storbyferier foregår primært med rutefly. Det giver dig frihed til at vælge, hvor længe du vil være afsted.

En af fordelene ved storbyferier er, at du ikke nødvendigvis skal have en uges ferie til rådighed for at komme afsted. En weekend eller forlænget weekend er tilstrækkelig til at få mange storbyer under huden.

Bravo Tours har på alle rejsemål udvalgt gode storbyhoteller. Nogle er placeret helt inde i centrum, mens andre ligger i hyggelige kvarterer kendt for gode restauranter, shopping eller kultur.

 

Tryghed og service

Når du tager på storbyferie med Bravo Tours, er fly og hotel inkluderet i rejsen. Det betyder, at din rejse er dækket af pakkerejseloven og samme garanti, som du kender fra længere ferier, selv om der måske kun er tale en weekendtur.

På nogle af Bravo Tours’ storby-rejsemål møder du dansktalende rejseledere, mens andre er ”fleksible pakkerejser”, der giver dig muligt for at rejse, når du vil, og så længe du vil.