Nye kræmmere ved julekræmmermarked

De sidste ting er faldet på plads forud for julemarkedet i Kolind

KOLIND Byhallen i Kolind er klar med årets julekræmmermarked, der i år finder sted lørdag 30. november og søndag 1. december og i år kan man byde velkommen til flere nye kræmmere.

Markedet er et af de største på Djursland med mere end 1000 kvadratmeter fyldt med julegaveideer. Alle indvendige pladser i Byhallen er optaget, og der har som altid været rift om pladserne. Flere står i kø for at komme med. Udearealet omkring Byhallen er omdannet til gågade, så gæsterne har ro til indkøb og kræmmerne har plads til opstilling af boderne

Der kan købes alskens ting: Gravkranse ,julepynt, julelys, nisser i alle afskygninger, dekorationer, t-shirt med eget motiv, glaskunst, julevoksduge, garn,træsko, musik, for blot at nævne nogle få af de utallige julegavemuligheder, der findes på stedet.

Maden er sikret

Glas-, læder- og smykkekunstnere er altid et besøg værd og i år præsenteres en stand med blandt andetbroderede lejlighedskort.

Den gyldne grill i Kolind er til stede og sælger både varme pølser og tarteletter og meget andet lækkert.

Røde Kors Midtdjurs har også i år opstillet en stor tombola, hvor præmierne er skænket af det lokale erhvervsliv og private.

"Overskuddet går til julepakker til værdigt trængende enlige forsørgere i den gamle Midtdjurs kommune, fortæller Tage Mogensen fra Byhallens bestyrelse i en pressemeddelelse forud for markedet.

Byhallen er forsamlingshuset for alle borgere på Djursland, et kultur- og aktivitetssted, ejet af byens borgere. Det drives af frivillige og ulønnede borgere - uden offentlige tilskud til driften.

-feldt

Publiceret 29 November 2019 07:30