Simone Handberg Pedersen blev atter topscorer for Hornslet IF og fik tillige ros af cheftræneren. Foto: Hornslet IF

Simone Handberg Pedersen blev atter topscorer for Hornslet IF og fik tillige ros af cheftræneren. Foto: Hornslet IF

Divisionshåndbold: Hornslet IF smed sejren efter personlige fejl

Hornslet IF’s divisionskvinder tabte med 27-26 til Mejdal-Halgård på udebane efter en ujævn præstation

Af
Martin Schultz

Formstærke Hornslet IF med fem sejre på stribe fik sig lidt af en nedtur i jagten på topholdet Skive fH, da holdet søndag middag på udebane tabte med 27-26 til Mejdal-Halgård i kvindernes 3- division i håndbold.

Hornslet IF har efter nederlaget i premieren til netop topholdet Skive fH været særdeles driftssikkert og har hentet en række solide sejre, men søndag gik det galt i en kamp, som frem mod halvlegen ellers kørte fuldstændig efter bogen for træner Max Ørum Christensens tropper.

“Vi startede kampen rigtig fint de første tyve minutter, men så vendte kampen i slutningen af 1. halvleg. Vi kunne have været foran med fire mål, men gik til pausen foran 17-15. Vi startede 2. halvleg i undertal, og så blev vi hentet af hjemmeholdet,” fortæller Max Ørum Christensen.

Kampen bølgede frem og tilbage og holdene skiftedes til at føre med et enkelt mål.

“Med et minut igen udlignede Mejdal-Halgård til 26-26, men da vi skulle give bolden op, så smed Sara Thrue bolden væk. Så hjemmeholdet kom i angreb og fik scoret med 15 sekunder tilbage. Vi nåede at give bolden op og fik et frikast efter tid, som vi ikke fik noget ud af,” siger Max Ørum Christensen.

“Vi tabte til et hold, som vi burde have slået, men vi lavede for mange personlige fejl. Derfor blev kampen unødvendig tæt, og så mistede vi det hele til sidst.”

Skal vinde mod Struer Håndbold

Hornslet IF manglede Emma Kærgaard, men var ellers ved fuld styrke. Holdet havde igen den kun 17-årige venstrehåndsspiller Mikkeline Mikkelsen med på venstre fløj til at supplere en ikke helt klar Mai Søgaard Bang, men det unge talent, som blev matchwinner i sidste uges opgør mod NSK Håndbold, Krunderup, fik ikke den samme rolle i denne kamp og kom ikke på scoringslisten.

“Vi var godt kørende i 1. halvleg, og spillerne præsterede også godt undervejs, men havde også udfald på forskellige tidspunkter. Det blev derfor kampafgørende, at vi havde 5-6 situationer, hvor ligeså mange forskellige spillere laver personlige fejl. Og det var fejl, som vi ikke plejer at lave,” siger Max Ørum Christensen, som dog roser Julie Kristine Svendsen og topscorer Simone Handberg Pedersen for deres indsats.

“Nu kan vi ikke tåle at tabe vores næste kamp mod Struer Håndbold. Vi skal vinde, hvis vi skal holde snor i Skive fH på førstepladsen,” slutter Max Ørum Christensen.

Hornslet IF spiller mandag aften kl. 19.30 mod Struer Håndbold i Hornslethallerne.

Kampfakta

3. Division kvinder, Pulje 2

Mejdal-Halgård - Hornslet IF 27-26 (15-17)

Søndag 17. november kl. 13.00 i Mejdal hallen

Målscorere:

  • Simone Handberg Pedersen, 7 mål
  • Julie Kristine Svendsen, 4 mål
  • Mai Søgaard Bang, 3 mål
  • Linda Assing Christensen, 3 mål
  • Emilie Gammelvind Sørensen, 3 mål
  • Maja Hentze Andersen, 2 mål
  • Sara Thrue, 2 mål
  • Maria Møller, 2 mål

Publiceret 21 November 2019 16:00