En flig af IFSKs logo

En flig af IFSKs logo

Seriefodbold: Vivilds banemand er fra Hjortshøj

IFSKs Mikkel Terkelsen har ikke en fodboldfortid i Kolding. Han er tværtimod fra Hjortshøj og har tidligere spillet i Virup IF

Af
Lars Norman Thomsen

"Jeg læste forleden nedenstående artikel i lokalavisen og har en mindre rettelse til den sidste del “fænomenet Terkelsen”, da det ikke helt stemmer overens med virkeligheden.

https://syddjurs.lokalavisen.dk/sport/2019-11-12/-Seriefodbold-Mikkel-Terkelsen-Vivild-IF-2-0-6477911.html"

Sådan skriver en læser, Nanna Melbye Terkelsen, til Lokalavisen.

I artiklen fortæller Lokalavisens om Vivilds banemand, Mikkel Terkelsen, der scorede to mål, da hans klub IFSK besejrede Vivild i et såkaldt playoff-opgør mellem to 'to'ere' i Serie 1 om retten til at møde Kristrup, nummer 7 i Jyllandsserien, i en playoff-finale, hvor vinderen spiller i Jyllandsserien-2 efter nytår, taberen i Serie 1.

Lokalavisens skriverkarl var via diverse afsøgninger på platforme på nettet sikker på, at Mikkel Terkelsen havde en fortid i Danmarksserien hos Kolding BK.

Men det er altså ikke korrekt, ifølge Nanna Melbye Terkelsen, der skriver i en mail til Lokalavisen:

"Mikkel Terkelsen er 25 år, han kommer oprindeligt fra Hjortshøj lige udenfor Århus og studerer statskundskab i Århus, hvor han også bor. Han har tidligere spillet i Virup IF og Hårup - samt da han gik på Hou Maritime idrætsefterskole med fodboldlinjefag. Han startede med at være både træner for og spiller på IFSK, men har lagt trænerrollen fra sig og koncentrerer sig nu om at være spiller.

Der må være sket en misforståelse ift. hvem Mikkel er, da artiklen blev skrevet! Ellers stemmer alt overens.

Hav en dejlig dag.

Mvh Nanna Melbye Terkelsen

Storesøster til fænomenet Terkelsen, og tilskuer til kampen."

I øvrigt kunne Mikkel Terkelsen og IFSK (IdrætsForeningenStatsKundskab) lørdag notere sig for en ny succes, idet holdet besejrede Kristrup på udebane med 1-0 og dermed spiller i Jyllandsserien efter nytår.

Publiceret 17 November 2019 13:15