Tigeren var årets nyhed i Djurs Sommerland, der kan se tilbage på et år med flere priser.

Tigeren var årets nyhed i Djurs Sommerland, der kan se tilbage på et år med flere priser.

Djurs Sommerland slutter sæsonen af med hæder fra børnefamilier

Nimtofte Danske børnefamilier har kåret Djurs Sommerland som ”Bedste Forlystelse” 2019.

Prisen, der blev uddelt ved Børn i Byens store prisshow i søndags, sætter punktum for en begivenhedsrig sæson i Nordens største sommerland, som også tidligere på året blev hædret med flere priser.

”Vi er utrolig glade og meget stolte over at modtage prisen ”Bedste Forlystelse” 2019, hvor vi var oppe imod et stærkt felt af nominerede. I år har vi haft endnu mere fokus på at give vores gæster personlige og mindeværdige oplevelser i parken. Derfor betyder det rigtig meget for os at modtage en pris som denne, der er uddelt på baggrund af børnefamiliernes stemmer,” siger administrerende direktør Henrik B. Nielsen i en pressemeddelelse.

I alt uddelte Danmarks største inspirationssite for børnefamilier, Børn i byen, 16 priser ved søndagens prisuddeling, hvor 48.338 danske børnefamilier havde stemt. Djurs Sommerland var nomineret til prisen ”Bedste Forlystelse” sammen med Tivoli, Legoland, Bakken og Fårup Sommerland.

God sæson

Selv om Djurs Sommerland i år ikke nåede samme højder i antallet af gæster, er det alligevel en tilfreds direktør, der ser tilbage på 2019.

”Vejrguderne har ikke smilet helt så meget til os i år som sidste år, hvor vi havde et fantastisk sommervejr. På trods af det, ser vi tilbage på sæsonen med stor tilfredshed, hvor årets besøgstal på godt 780.000 gæster nærmede sig sidste års besøgsrekord. Derudover har vi har modtaget flere internationale priser i år, samt øget vores gæstetilfredshed betragteligt - det er vi meget stolte af,” slutter Henrik B. Nielsen i pressemeddelelsen.

Tidligere på året modtog Djurs Sommerland priserne ”Family Park of the Year” og ”Thrill Ride of the Year” – Tigeren, da den europæiske forlystelsesindustri blev hyldet ved Park World Excellence Awards 2019 i Paris.

Publiceret 06 November 2019 09:47