Vivilds to målræve i opgøret mod Vorup FB (fra h.), Patrick Klitgaard 1 og Sebastian Stær 2. På lørdag skal de nette igen i playoff opgøret mod IFSK. Foto: Kurt Enevoldsen, Team Vivild

Vivilds to målræve i opgøret mod Vorup FB (fra h.), Patrick Klitgaard 1 og Sebastian Stær 2. På lørdag skal de nette igen i playoff opgøret mod IFSK. Foto: Kurt Enevoldsen, Team Vivild

Seriefodbold: Vivild kan øjne Jyllandsserien?

Traditionsklubbens bedste hold møder lørdag IFSK på Hasle Skoles baner

Af
Lars Norman Thomsen

Vivilds bedste fodboldspillere har tidligere været fast inventar i Jyllandsserien, og måske bliver det en realitet igen.

Lørdag 9. november spiller Vivilds udvalgte en såkaldt playoff kamp mod IFSK på Hasle Skoles baner i Aarhus.

En kamp, der er blevet aktuel, for de to klubber, fordi Vivild sluttede som nummer to i Serie 1, og det samme gjorde IFSK, der er en forkortelse for Idrætsforeningen Statskundskab og primært består af spillere, som studerer statskundskab på Aarhus Universitet, i sin række.

Vinderen af opgøret skal møde Kristrup på Kristrup Stadion lørdag 16. november klokken 14. Kristrup, som Vivild kender særdeles godt fra et utal af kampe i Serie 1, sluttede på næstsidstepladsen i Jyllandsserien, og skal dermed ud i en playoff kamp for at forny billetten til samme række.

Vinderen af kampen Kristrup - Vivild/IFSK spiller i Jyllandsserien-2 til foråret.

To mål af Stær

Vivild sikrede sig definitivt andenpladsen i Serie 1 ved lørdag at besejre Vorup FB på Langhøj Idrætscenter med 3-1 (0-1)

Vivild kunne nøjes med uafgjort for at være sikker på andenpladsen, men efter første halvleg så det mere end svært ud, fordi gæsterne førte 1-0 på et mål af Nicklas Andie, der straffede en skovtur af Vivilds målmand Lasse Hougaard Pedersen til kynisk at bringe sit hold foran.

Vivild brændte et par store chancer før pausen, og det fremmede ikke just selvtilliden, da Jimmi Hansen efter 55 minutter brændte et straffespark.

Efter 67 minutter fløjtede kampens opmand på ny for straffespark til hjemmeholdet, og denne gang tog Sebastian Stær ansvaret med en sikker udligning.

Hermed var Vivild på den grønne gren, og det blev endnu bedre i det 83. minut, da Christian 'Pivert' Lintrup fandt Sebastian Stær med et fint indlæg. Sebastian Stær modtog bolden med ryggen til mål, og formåede stadigvæk at holde sin modstander væk med en sikker scoring som output.

I 89. minut var det Sebastian Stær, der med et indlæg fandt en helt fri Patrick Klitgaard, som flugtede bolden ned i jorden, og i en bue over Vorup keeperen til en fortjent 3-1 sejr.

"I pausen snakkede vi om, at med et nederlag i kampen, ja, så ville det kun have været en fin sæson, og at vi skulle ud og jagte et mål og en kanon sæson," fortæller Vivilds cheftræner Michael Blom.

Det blev en kanon sæson, som kan blive endnu mere kanon, hvis det bliver til yderligere to sejre.

Publiceret 04 November 2019 15:30