KPI's Mikkel Møller og resten af holdkammeraterne har behov for en sejr lørdag eftermiddag på Lemming Stadion. Arkivfoto: Martin Schultz

KPI's Mikkel Møller og resten af holdkammeraterne har behov for en sejr lørdag eftermiddag på Lemming Stadion. Arkivfoto: Martin Schultz

Seriefodbold: Gyseragtig afslutning for KPI i Serie 1

Kolind-Perstrup kæmper sammen med Lemming og Christiansbjerg om at komme i nedrykningsslutspil

Af
Lars Norman Thomsen

Serie 1 Herrer i Jylland består af 48 hold i 6 puljer á 8 hold, der afvikler en dobbeltturnering.

Nr. 6 skal spille playoff-kampe om at undgå nedrykning til Serie 2. Vinderne spiller i Serie 1, taberne rykker ned i Serie 2 i næste turneringshalvdel.

En playoff-regel, som Kolind-Perstrup kan blive ramt af, hvis det går tilpas skævt for cheftræner Dennis Holdgaards mandskab i de to sidste turneringsrunder.

Reelt er tre hold i spil til pladsen: Christiansbjerg og Lemming med hver 19 point og KPI med 18 point. Sidstnævnte er placeret som nummer seks, før de to sidste runder.

Helsted Fremad (13 point) og Vorup FB (21 point) kan også lidt ude i teorien slutte i 'dødens spor'.

Derfor er lørdagens kamp mod Lemming på udebane en afgørende en af slagsen for KPI. Hjemmeholdet kan med en sejr sikre sin forbliven definitivt i Serie 1 inden 14. og sidste spillerunde, mens KPI i tilfælde af sejr selv kan afgøre sin skæbne med blot uafgjort, når topholdet ASA kommer til Kolind Park søndag 3. november.

Christiansbjerg tager i 13. spillerunde imod Dennis Holdgaards tidligere klub, Vivild IF, på hjemmebane. Gæsterne kan med en sejr sikre andenpladsen og dermed playoff-spil om oprykning til Jyllandsserien.

KPI må til kampen i Lemming undvære talentet Magnus Bisgaard Hansen, der sidder ude med karantæne efter rødt kort i sidste spillerunde, hvor KPI tabte 2-1 til Helsted Fremad.

KPIs andethold i Serie 5 har på suveræn vis sikret sig oprykning til Serie 4.

Publiceret 23 October 2019 22:08