Unge udvikler nye aktiviteter til Ree Park Safari

39 spejdere mellem 17 og 20 år har i efterårsferien været på projektlederkursus i Ebeltoft. Formålet har været at lære nye projektværktøjer, blive klogere på sig selv og udvikle nye aktiviteter til grupper, der besøger Ree Park Safari

Fredag 18. oktober bliver en lidt anderledes dag i Ree Park Safari, når 39 unge spejdere, der er fordelt i seks projektgrupper, sætter strøm til de aktiviteter, som de har arbejdet på siden efterårsferiens start.

Der er blandt andet et ludospil, hvor man selv er brikkerne, et løb, hvor man skal samle sammen til at transportere en giraf, en konkurrence, hvor krybskytteri og pels er på dagsordenen, og masterchef i en adventureudgave, hvor dyrenes mad er i fokus, under udvikling på spejdergården i Ebeltoft.

Leder man efter en aktivitet til familien, hvor både børn, unge og voksne kan blive udfordret, lære noget nyt og få et grin, så kan man hjælpe de 39 projektledere-i-spe med at teste aktiviteterne i Ree Park Safari fra klokken 10.00 til klokken 13.00 på fredag d. 18. oktober. Parken tilbyder en særpris til dem, der kommer og afprøver aktiviteterne, derfor man skal tilmelde sig på følgende http://explorado.dk/aktivitetstest/, så man bliver hentet af spejderne og kommer med på aktivitet.

Spejderne er kursister på et projektledelseskursus, der afholdes i regi af Det Danske Spejderkorps, som planlægges og afholdes af 20 frivillige spejdere, som har brugt det sidste år på at skabe ugens indhold. I efterårsferien er i alt 1.100 spejdere i alderen 12 til 20 år fra hele landet på ledelseskurser, som afholdes af frivillige i Det Danske Spejderkorps.

Publiceret 17 October 2019 08:59