Trænerteamet Michael Blom (tv.) og Tony Henriksen, der omkranser Vivilds fodboldformand Martin Kragebæk, kan med sejren over KPI begynde at tænke på næste sæson. Foto: Kurt Enevoldsen, Team Vivild

Trænerteamet Michael Blom (tv.) og Tony Henriksen, der omkranser Vivilds fodboldformand Martin Kragebæk, kan med sejren over KPI begynde at tænke på næste sæson. Foto: Kurt Enevoldsen, Team Vivild

Seriefodbold: Jimmi Hansen sikrede sejren dybt inde i overtiden

Vivild IF vandt lokalopgøret i Serie 1 over Kolind/Perstrup IF med 2-1. Jimmi Hansen brugte hovedet til at score sejrsmålet i det 93. minut

Af
Martin Schultz

På et mål tre minutter ind i overtiden sikrede Jimmi Hansen Vivild IF lørdag eftermiddag på eget græs en fortjent sejr og tre dejlige point mod lokalrivalerne fra Kolind/Perstrup IF. Med nederlaget på 2-1 måtte Kolind/Perstrup IF for anden gang i efteråret bide i det sure æble og se Vivild IF hugge sejren på en sen scoring i lokalopgøret mellem de to klubber fra Djursland i Serie 1. I det første opgør sikrede Niklas Mathiesen de grønne fra Vivild IF sejren på kampens eneste scoring i det 85. minut, og i lørdags var det Jimmi Hansen, som i duel med en Kolind-spiller tre minutter ind i dommerens tillægstid kunne heade bolden i mål til en 2-1 sejr til Vivild IF.

Med sejren kan Vivild IF kikke opad i tabellen på en sikker andenplads, mens Kolind/Perstrup IF kun lige holder en vis bagdel over vandskorpen to point foran Lemming IF på den 6. plads, som udløser en playoff kamp om forbliven i rækken.

Med fire kampe tilbage at spille ser ASA Aarhus urørlig ud på førstepladsen i rækken, men med seks point ned til nr. 3 Christiansbjerg IF og ni point ned til Lemming IF, skal der vist ske mirakler for at Vivild IF ikke også kan kalde sig Serie 1 hold i foråret.

”Kampen gav tre dejlige point, og nu hedder det ni point ned til den frygtede 6. plads,” siger Vivild IF’s cheftræner Michael Blom efter sejren.

Kolind/Perstrup IF må til gengæld smøge ærmerne op i de sidste fire kampe, hvor holdet blandt andet skal møde Lemming IF i direkte duel om playoff-pladsen, den pointløse bundprop Foulum IF, og i den sidste kamp det suveræne tophold ASA Aarhus.

Fræk detalje bag Vivild IF-scoring

Kampen på Langhøj Idrætscenter startede meget lige, men Kolind/Perstrup IF bragte sig foran efter 15 minutter på et fremragende frisparksmål af Sebastian Konrad.

Efter Kolind/Perstrup IF’s føringsmål sad hjemmeholdet tungt på resten af halvlegen og havde en kæmpe chance ved Niklas Mathiesen, som dog sparkede bolden over målet fra tæt afstand.

”Retfærdigheden skete dog fyldest efter 44 minutter. Benjamin Benzon tog et af sine mange løb op af højre kanten. Christian Lindrup valgte frækt at hoppe over, hvorefter bolden endte hos Magnus Glinvad Kristensen, som sikkert sparkede bolden over i lang hjørne til en pausestilling på 1-1,” fortæller Michael Blom.

Jimmi Hansen tog skraldet og scorede

I 2. halvleg forsatte Vivild IF med at være meget boldbesiddende på Kolind/Perstrup IF’s banehalvdel.

”Men bolden ville først i nettet tre minutter ind i overtiden. Et fremragende indlæg af Christian Lindrup blev mødt af både en Kolind forsvarer og Jimmi Hansens hoved. Det var klasse af Jimmi at tage skraldet og tæskene, og han blev da også belønnet med sejrsmålet," siger Michael Blom.

Vivild IF skal lørdag til Lemming Stadion og møde et sultent Lemming IF, som senest hentede tre point på udebane mod Vorup FB. Kolind/Perstrup IF tager lørdag kl. 16.00 på Kolind Park imod bundholdet Foulum IF, som ikke har fået et eneste point i ti kampe og har en målscore på 12-48.

FAKTA

Serie 1, Pulje 7

Vivild IF - Kolind/Perstrup IF 2 - 1 (1 - 1)

Lørdag 5. oktober kl. 16.00 på Langhøj Idrætscenter

Målscorere:

0 - 1 Sebastian Konrad (15. min.)

1 - 1 Magnus Glinvad Kristensen (44. min.)

2 - 1 Jimmi Hansen (93. min.)

Publiceret 11 October 2019 18:30