ANNONCE

Riv løvet sammen – på den sjove måde…

Blæs dine haveproblemer væk uden at anstrenge dig.

Er der noget mere kedeligt end at rive nedfaldne blade sammen? Eller afklip fra hækkeklipningen for den sags skyld! Hvorfor ikke bare blæse på det hele? Det er helt sikkert både sjovere og til stor morskab for både hunden og ungerne, og samtidig spares både arme og ryg. Og vælger du en batteridrevet løvblæser, skal du hverken bekymre dig om larm eller lugt af benzin – det vil din nabo garanteret også sætte pris på. STIHL leverer batteridrevne løvblæsere til stort set enhver lejlighed: Til områder der ikke er større end en lille kolonihave, til den store parcelhushave over til de grønne områder i fx beboerforeninger. Den eneste forskel er størrelsen på maskinen – og batteriet naturligvis. Der er mange fordele ved at vælge batterikraft fra STIHL – ergonomisk design, lette at starte, kraftfulde og driftssikre, økonomiske og ikke mindst mindre miljøpåvirkning.

Til kolonihaven og lidt mere

Lithium-Ion: En smart serie med integreret 18V batteri og et slankt, moderne design, der gør disse maskiner særligt brugervenlige. De oplades ganske som en mobiltelefon, og er klar til start efter et let tryk på knappen. I serien finder du både løvblæser, trimmer og hækkeklipper.

Til den større, private have

COMPACT: I denne serie finder du større maskiner designet med udtageligt 36V batteri, der kan benyttes på kryds og tværs i alle maskiner i samme serie. Udvalget er tilsvarende stort – løvblæser, trimmer, hækkeklipper, stanghækkeklipper, plæneklippere og motorsave.

Til boligselskabets fællesområder

PRO: Her er der virkelig smæk for skillingen! De professionelle stiller nemlig høje krav, og disse maskiner er udviklet specielt til professionelt brug og kendetegnes ved høj, konstant ydelse, maksimal energieffekt og fleksibelt brug. Udvalget fra STIHL er blandt det største inden for professionelle, batteridrevne havemaskiner, og ens for dem alle er deres lydsvage og ergonomiske design. Dertil kommer en særdeles lav vægt, som er et stort plus, når der skal arbejdes længe – enten i professionelle områder eller i den krævende, store have.

Besøg www.stihlbatteri.dk hvor du kan læse mere om de enkelte maskiner i både COMPACT-serien, men også Lithium-Ion-serien med indbygget batteri. Er du interesseret i batterimaskiner fra STIHL PRO-serien, så finder du dem på www.stihl.dk

Lithium-Ion løvlæser BGA 45 til de små haver.

COMPACT løvblæser BGA 56 til de mellemstore og store haver.

I PRO-serien findes flere forskellige, kraftige løvblæsere til professionelt brug eller den meget store, krævende have.