Mariann Betser-Poulsen driver med stor ildhu sit dyreinternat i Tøstrup. PR foto

Mariann Betser-Poulsen driver med stor ildhu sit dyreinternat i Tøstrup. PR foto

Støttekoncert for alle herreløse kattes paradis

Kolind+ danner rammer for støttekoncerten, der byder på et væld af musik

TØSTRUP Søndag 6. oktober holdes støttefest for "Dyreværnet for Tøstrup Kattehjem" i Kolind+.

Ved koncerten præsenteres country- , rock- og pop-underholdning for hele familien. Samtlige musikere og sangere optræder honorarfrit for at støtte den gode sag.

I tidsrummet kl. 12 - 19 kan følgende kendte kunstnere opleves:

Bo Young, der har underholdt hele Danmark i mere end tre årtier og desuden er kendt for at have etableret et museum for sin far Jodle Birge på Rold gl. Kro.

Guitarduoen "Barrow", der har flere Grammy-nomineringer med i bagagen, sangeren Bendt Aaen, "Rebold Band" fra Randers med sangerinden Trine.

Den Dansktop-aktuelle sangskriver Anja Maindal, der kommer med en buket country-hits, den finurlige Facebook-entertainer, Bo Olsen, der nu for en gangs skyld kan opleves live samt sangerinden og revyskuespilleren Mette Bollerup-Boel er også at finde blandt de optrædende.

Michael Vraa og "The Big Roll Band" fra Randers afslutter koncerten. Michael Vraa Pedersen er også være kendt for at have udgivet en jule-cd til fordel for kræftramte børn.

Børneaktiviteter

Til støttefesten har han stået for sammensætningen af det musikalske program og har på sigt planlagt at etablere en fond for "Dyreværnet Tøstrup Kattehjem".

Ud over de mange musiske indslag vil støttefesten også byde på aktiviteter for børn. Der vil blandt andet være ballondans med præmier og ansigtsmaling.

"Dyreværnet Tøstrup Kattehjem" er et selvstyændigt og privatfinansieret dyreinternat, der drives med stor ildhu af Mariann Betser-Poulsen. Internatet er indrettet i en nedlagt maskinfabrik i Tøstrup.

-feldt

Publiceret 25 September 2019 07:00