Gunnar 'Marcello' Pedersen er et af fremtidens håb i Nørager BK. Foto: Nørager BK

Gunnar 'Marcello' Pedersen er et af fremtidens håb i Nørager BK. Foto: Nørager BK

Seriefodbold: Gunnar “Marcelo” & co. uddelte bøllebank til Fuglebakken KFUM

Nørager B konsoliderede sin førsteplads i Serie 3 ved at lammetæve bundproppen Fuglebakken KFUM med 11-1 på Nørager Stadion

Af
Martin Schultz

Med en knusende sejr på 11-1 efter 3-0 ved pausen over Fuglebakken KFUM fra Aarhus gav topholdet Nørager B sit trofaste hjemmepublikum den bedst tænkelige underholdning lørdag eftermiddag på Nørager Stadion som afslutning på en skøn fodboldlørdag med hele tre kampe i streg.

Bundproppen Fuglebakken KFUM havde som ventet ikke meget at skyde med i mødet med det formstærke tophold, men sejrens størrelse kom alligevel lidt bag på Nørager-træner Claus Vestergaard.

“Jeg kan ikke huske en Nørager-sejr på denne størrelse. Men i Nørager ydmyger vi heller ikke vores modstandere. Når sejren er inden for rækkevidde, så stopper vi med at spille og slår op i banen. Men jeg skal love for der blev holdt fokus i denne kamp, og der var gang i den i 2. halvleg,” siger Claus Vestergaard.

Måske var der lagt godt i kakkelovnen til aarhusianerne, som jo ikke mødte op til den første kamp mod Nørager B, fordi spillerne var på Smukfest i Skanderborg. Men resultatet afspejler nok også en målrettet indstilling på Nørager-holdet, som efter to sæsoner med lige ved og næsten nu kan øjne en oprykning og ifølge træner Claus Vestergaard er indstillet på at arbejde hårdt på at nå den.

Nørager B er ubesejret i efteråret og ligger på en suveræn førsteplads med 22 point og med 7 point ned til nr. 2 Grenaa IF, som for anden kamp i træk tabte vigtige point ved at spille uafgjort 2-2 på udebane mod Auning IF.

Hattrick af Michael Jensen

Det tog ellers lidt tid at få gang i målfesten på Nørager Stadion, for der gik godt 20 minutter inden Rasmus Bang Rasmussen skød hul på Fuglebakken KFUM. Christian Basballe fulgte efter med yderligere to scoringer inden pausen.

“Men det kunne have stået 10-0 til os ved halvleg, for bare inden for den første halve time brændte vi fem 100 procent chancer,” fortæller Claus Vestergaard.

I pausen var Claus Vestergaard og spillerne enige om at holde fokus, men efter 20 sekunder i 2. halvleg havde Fuglebakken KFUM reduceret til 3-1. Det kunne have åbnet kampen, men gæsterne havde ikke kræfterne. Vi kørte dem over i et højt tempo, og i 2. halvleg havde de simpelthen ikke flere kræfter,” siger Claus Vestergaard.

Michael Jensen scorede tre mål i 2. halvleg og også forsvarsspilleren Gunnar “Marcelo” Pedersen kom på tavlen med to scoringer. Også Daniel Sortkjær satte sig aftryk, da han blev skiftet ind i 2. halvleg og scorede to mål.

Gunnar “Marcelo” blev kampens spiller

Nørager B var uden Rasmus Knudsen, som var på studietur med skolen, men havde til gengæld Mathias Fisker tilbage i en halvleg efter en skadespause. Christian Basballe spillede hele kampen og kvitterede med to mål og oplægget på hjørnespark til Fuglebakken KFUM’s selvmål til 4-1. Gunnar “Marcelo” Pedersen blev valgt til kampens spiller med ti stemmer.

“Vi arbejder hårdt og er gode til at holde fokus, og så vinder vi i år også de svære kampe. Vi kan også mærke, at Michael Jensen er kommet i form efter sin udstationering i forsvaret, og så er de unge spillere blevet et år ældre,” siger Nørager-træner Claus Vestergaard.

Nørager B tager lørdag eftermiddag kl. 13.30 imod VRI på Nørager Stadion. VRI er det eneste hold, som i efteråret har taget point fra Nørager B med 3-3 i det første opgør mellem de to hold. VRI ligger aktuelt under nedrykningsstregen sammen med Fuglebakken KFUM.

FAKTA

Serie 3, Pulje 35

Nørager B - Fuglebakken KFUM 11 - 1 (3 - 0)

Lørdag 21. september kl. 15.15 på Nørager Stadion

Målscorere:

 • 1 - 0 Rasmus Bang Rasmussen (21. min.)
 • 2 - 0 Christian Basballe (36. min.)
 • 3 - 0 Christian Basballe (39. min.)
 • 3 - 1 Fuglebakken KFUM (46. min.)
 • 4 - 1 Selvmål (47. min.)
 • 5 - 1 Michael Jensen (57. min.)
 • 6 - 1 Michael Jensen (66. min.)
 • 7 - 1 Gunnar Pedersen (68. min.)
 • 8 - 1 Michael Jensen (76. min.)
 • 9 - 1 Daniel Sortkjær (80. min.)
 • 10 - 1 Daniel Sortkjær (83. min.)
 • 11 - 1 Gunnar Pedersen (85. min.)

Publiceret 25 September 2019 13:30