Ådalen træner Lasse Dahl øjner en topplacering i Serie 3 til sit hold. Arkivfoto

Ådalen træner Lasse Dahl øjner en topplacering i Serie 3 til sit hold. Arkivfoto

Seriefodbold: Ådalen IF’s målmaskine skal holde bundprop stangen

Halvvejs gennem turneringen ligger Ådalen IF i duel med Langaa IK om oprykningspladsen. Fredag aften gælder det Alliancen IF på Lime Stadion

Af
Martin Schultz

Ganske vist blev det kun til en skrivebordssejr sidste fredag mod Hornbæk SF, som ikke kunne stille hold, men ellers har det været mål i støvlerne på Ådalen IF’s spillere. 26-3 lyder målscoren efter en halv sæson er spillet med lutter sejre på nær et enkelt snævert nederlag på 1-0 til topholdet Langaa IK.

”Det var et rigtig topopgør. En fint spillet kamp og et meget tæt opgør, hvor Langaa IK scorede kampens enlige mål et kvarter ind i 2. halvleg,” fortæller Ådalen IF’s træner Lasse Dahl Sørensen.

Men selv om Langaa IK og Ådalen IF har skilt sig ud pointmæssigt i toppen af rækken, så er sagerne langt fra afgjort i den vestvendte Serie 3-pulje med klubber fra Randers-området og Favrskov sammen med Ådalen IF, AH 2012 og Romalt IF.

”Jeg betragter AH 2012 og Vorup FB som rigtig gode hold, som sagtens kan lave ravage i stillingen i den anden turneringshalvdel. AH 2012 har bare været uheldige og tabt til både Langaa IK og Ådalen IF i de første to kampe, men derefter har de været ubesejrede. Vi ser frem til en spændende kamp mod AH 2012 på hjemmebane, for det er et lokalopgør i vores område,” siger Lasse Dahl Sørensen.

En god bredde i truppen

Ådalen IF var oprykkere fra Serie 4 i foråret og slap godt gennem den første svære sæson og endte på en plads midt i tabellen.

”Vi spiller med de samme spillere som i foråret. Det er et ungt hold, som har en god støtte i den rutinerede Kåre Brøgger Sørensen,” siger Lasse Dahl Sørensen om veteranen, som i sommer var med på det Djursland All Star-hold, som gav DBU’s Old Boys landshold kamp til stregen i opvisningskampen på Ryomgård Stadion.

Der er god opbakning til træningen i Ådalen IF, hvor op til 25 spillere møder op til træning.

”Vi har en god bredde i truppen med omkring 16 spillere, som kan spille Serie 3. Vi har lavet mange mål og ikke lukket ret mange ind, men det er på baggrund af en god holdindsats fra alle spillere,” fortæller Lasse Dahl Sørensen.

Aftenkamp mod bundprop

Fredag kl. 17.45 møder Ådalen IF Alliancen IF på Lime Stadion.

”Vi vandt den første kamp med 4-0 i premieren, men vi var længe om at slå hul på Alliancen IF og fik først scoret vores første mål efter 70 minutter,” fortæller Lasse Dahl Sørensen.

Alliancen er bundprop i rækken med kun et point efter syv kampe, så mon ikke Ådalen IF’s kollektive, velsmurte målmaskine får punkteret gæsterne noget tidligere i aftenkampen på fredag.

Publiceret 20 September 2019 10:30