Nye spillere klar til at fighte for point til Nørre Djurs HK: fra venstre er målmand Magnus Møller-Sørensen. stregspiller Lasse Kristoffersen og playmaker Mike Paulsen klar til premieren mod Nøvling IF. Foto: Foto: Mikkel Weje Nielsen, PhotoCare Grenaa

Nye spillere klar til at fighte for point til Nørre Djurs HK: fra venstre er målmand Magnus Møller-Sørensen. stregspiller Lasse Kristoffersen og playmaker Mike Paulsen klar til premieren mod Nøvling IF. Foto: Foto: Mikkel Weje Nielsen, PhotoCare Grenaa

Divisionshåndbold: Nørre Djurs HK går benhårdt efter sejr i premiere

Nørre Djurs HK tager fredag aften mod Nøvling IF hul på sin anden sæson i 2. division og har ambitioner om at slutte i top tre

Af
Martin Schultz

”Det er kun en sejr der tæller. Vi tager fredag aften til Klaruphallen uden for Aalborg for at hente en sejr over Nøvling IF.”

Så klart udtrykker den spillende sportschef Nicolaj Danefeld Hansen det ambitionsniveau, som Nørre Djurs HK starter den nye håndboldsæson op med.

Efter oprykningen til 2. division sidste år og en godkendt første sæson, strutter holdet af selvtillid inden premieren fredag aften mod Nøvling IF.

”Vi spillede en godkendt sæson sidste år og endte på en femteplads midt i den øverste halvdel af rækken, Med de tilpasninger vi har gjort og den øgede træningsmængde har vi en forventning om, at vi kan flytte os i den rigtige retning. Og ikke noget fedtspilleri - vores målsætning er at slutte i top tre. Vi har fundamentet til en oprykning. Vi er realistiske, når vi tænker på ,hvor langt vi kan drive det med elitehåndbold på Djursland. Vi har respekt for den indsats, der bliver gjort i klubben og den støtte vi får fra vores samarbejdspartnere, der tror på og støtter holdet,” siger Nicolaj Danefeld Hansen.

Kristoffer Petersen stopper i målet

Det bliver en godt sammenspillet trup, som fredag aften tager nordpå til Klaruphallen.

”Da vi rykkede op sidste år, fik vi tilgang fra 8-9 spillere fra Åstrup/Hammelev-Grenaa IF, som nedlagde sit divisionshold efter nedrykningen fra 2. division. I år har vi haft tilgang af tre spillere, og det har været nemmere,” siger Nicolaj Danefeld Hansen om tilgangen af Mike Paulsen, som er venstre back og playmaker med divisionserfaring fra både Odder IF og SønderjyskE, stregspilleren Lasse Kristoffersen fra Nøvling IF, og den unge målmand Magnus Møller-Sørensen med erfaring fra Skive fH’s hold i 1. Division. Til gengæld har målmand Kristoffer Petersen meldt ud, at han ikke kan afse den nødvendige tid til divisionshåndbold og derfor stopper på holdet. Alt tyder således på et makkerskab mellem Kasper Kolstrup Møller og Magnus Møller-Sørensen i Nørre Djurs HK’s mål i den kommende sæson.

Som kåde køer på græs

”Sæsonpremieren er som en mærkedag. Det er som når køerne slippes ud på græs om foråret. Nu skal vi i gang efter fem måneders forberedelser,” siger Nicolaj Danefeld Hansen.

Henover sommeren har spillerne skærpet den fysiske træning og truppen har sammen med trænerteamet Benny Nielsen og Jan Mathiesen øget antallet af ugentlige træningspas fra to til tre.

Midt i august vandt Nørre Djurs HK træningsturneringen Toyota Engelbart-Cup i Delmenhorst ved Bremen mod en række tyske modstandere på 3. Bundesliga-niveau. Siden har Nørre Djurs HK vundet komfortable sejre i træningskampe over Silkeborg-Voel KFUM og Viby IF, men også fået en afklapsning af et af de forventede tophold i 2. Divisions Sydpulje, Rækker Mølle Håndbold.

Lokalavisen følger løbende Nørre Djurs HK’s herrer i 2. division og Hornslet IF’s damer i 3. division.

Publiceret 19 September 2019 22:09