Mathias Haulrik var TRIFs mastermind i opgøret mod VRI. Foto: Martin Schultz

Mathias Haulrik var TRIFs mastermind i opgøret mod VRI. Foto: Martin Schultz

Seriefodbold: TRIF fortjente et point i forblæst topkamp

TRIF tabte topopgøret i Serie 2 til VRI med 3-1 på NES Park i Risskov. Anfører Kristoffer Meldgaard reducerede VRI’s føring på Mathias Haulriks oplæg

Af
Martin Schultz

Efter to kampe inden for samme uge med komfortable sejre på hjemmebane i målrige opgør med henholdsvis 5-3 over Hammel GF og 5-0 over Skødstrup SF kom TRIF’s oprykkere ned på jorden igen med et nederlag på 3-1 til topholdet VRI i Risskov.

”Vi var rigtig skuffede, for vi syntes vi i hvert fald havde fortjent et point,” lyder det fra TRIF-træner Martin Hornbæk Nielsen.

Kampen blev spillet søndag, og da blæste der som bekendt en pelikan. Det satte sit præg på spillet.

”Det var en kamp, som var præget af den kraftige vind på langs af banen. Vi spillede med vinden i ryggen i 1. halvleg, men det var vi ikke særlige gode til. Vi havde godt fat i spillet, men vi sparkede bolden ud over baglinjen i medvinden,” fortæller Martin Hornbæk Nielsen.

Hjemmeholdet havde ingen skud på mål, men førte alligevel med 2-0 ved pausen efter to katastrofale opdækningsfejl ved hjørnespark.

”Det var to næsten identiske situationer ved hjørnespark. Først kom vi slet ikke til dem ved hjørnesparket og samtidig skærmede de vores målmand Hjalte Holm Baarstrøm af og nærmest væltede ham ind i målet. Ved det andet hjørnespark forlod alle deres områder, og så stod der en VRI-spiller helt blank ved bagerste stolpe og havde let ved at score med hovedet,” siger Martin Hornbæk Nielsen.

Kontra i sidste minut

”Bagud med 2-0 ved halvleg talte vi om, at vi sagtens kunne være med. Nok var VRI gode, men vi var med i kampen. Så tilbage på banen gik det kun en vej, og det var frem mod VRI’s mål,” fortæller Martin Hornbæk Nielsen.

TRIF havde store chancer, men fik ikke omsat dem til mål før i det 70. minut, da Mathias Haulrik lagde et frispark ind i feltet i hovedet på anfører Kristoffer Meldgaard Andreasen, som headede bolden i mål til reduceringen 2-1.

Frisparket havde udløst et gult kort til en VRI-spiller, og med en mand i overtal satte TRIF hjemmeholdet under totalt pres. Men det blev ikke til de store chancer, og i stedet udnyttede hjemmeholdet i sidste minut en kontra til endnu en scoring til 3-1.

To unge spillere ”shinede”

”Vi havde en halvleg hver og vi viste, at vi kan spille op med et tophold. Men det var et skuffende resultat, og vi ville godt have haft et point med hjem fra Risskov. Men vi manglede at score målene,” siger Martin Hornbæk Nielsen.

TRIF havde igen boxspilleren Jesper Munk Rasmussen med i front, men angriberen måtte udgå efter 25 minutters spil efter et skrub. Han blev afløst af den kun 16-årige Marcus Burgdorf, der allerede tidligere på sæsonen har vist sit store potentiale.

”To helt unge spillere, de 16-årige HTX-elever fra Rønde Asbjørn Skaarup Bendtsen og Marcus Burgdorf, strålede i den grad i den her kamp. De er meget talentfulde og de har været på efterskole, så dem glæder vi os til at arbejde med,” siger Martin Hornbæk Nielsen. Også en af holdets rutinerede spillere Mathias Haulrik fik ros for sin præstation, selv om han ikke fik gang i målscoringen i denne kamp efter i alt fem mål i de foregående to kampe.

Det andet hold fra Djursland i Serie 2, Østdjurs 91, tabte lørdag med 4-0 på udebane til HOG Hinnerup. Dermed er Østdjurs 91 gledet under stregen i tabellen, men der er tale om en ekstrem jævnbyrdig pulje, hvor kun VRI har skilt sig ud i toppen, og hvor der derefter kun er tre point fra nr. 2 til nr. 8 i tabellen.

TRIF møder lørdag kl. 13.00 Hammel GF på udebane på Hammel Kunstgræsbane, mens Østdjurs 91 lørdag på udebane møder Skødstrup SF.

FAKTA

Serie 2, Pulje 17

VRI - TRIF 3 - 1 (2 - 0)

Søndag 15. september kl. 13.00 på NES Park i Risskov

Målscorere

  • 1 - 0 Casper Balo Andreasen (21. min.)
  • 2 - 0 Rasmus Damgaard Sand (29. min.)
  • 2 - 1 Kristoffer Meldgaard Andreasen (70. min.)
  • 3 - 1 Christian Riddersholm Bitomsky (90. min.)

Publiceret 18 September 2019 14:00