Viktor Skytte (tv) scorede forleden to mål i 4-3 sejren over TRIF. I 3-2 sejren over Fuglebakken KFUM scorede han igen et mål. Arkivfoto: Martin Schultz

Viktor Skytte (tv) scorede forleden to mål i 4-3 sejren over TRIF. I 3-2 sejren over Fuglebakken KFUM scorede han igen et mål. Arkivfoto: Martin Schultz

Seriefodbold: Samme skarpskytter bag ny sejr til Ebeltoft IF

Brødrene Asker og Viktor Skytte og Tobias Kruse scorede hver et mål, da Ebeltoft IF vandt bundopgøret med Fuglebakken KFUM med 3-2

Af
Martin Schultz

Med den anden sejr på fem dage i tætte og målrige opgør har Ebeltoft IF fået vind i sejlene efter en pointfattig indledning på sæsonen, da holdet søndag eftermiddag på udebane i Aarhus i Serie 3 slog bundholdet Fuglebakken KFUM med 3-2 efter at have været foran med 2-0 på to langskudsmål i medvinden ved pausen.

”Det er tre rigtig gode point at få ind på bogen efter at vi sidste onsdag vandt med 4-3 over TRIF. Nu er vi rykket fra under stregen og op i midterfeltet i den meget jævnbyrdige række. Med nederlagt blev Fuglebakken KFUM til gengæld isoleret i bunden med kun tre point halvvejs gennem turneringen,” fortæller Ebeltoft IF’s træner Lars Skytte.

Ligesom i kampen mod TRIF var det trio’en Asker og Viktor Skytte og Tobias Kruse, som scorede målene i 3-2 sejren.

”Vi er glade for de tre point. Det var en jævn god præstation af alle spillere,” siger Lars Skytte, som efter blot et kvarter måtte udskifte Daniel Sørensen og Søren Farver med skader i henholdsvis ryg og lyske.

To mål i medvinden

Kampen blev spillet i det voldsomme blæsevejr i søndags, og det satte sit præg på begivenhederne på banen.

”Vi havde medvind i 1. halvleg og fik rigtig godt fat. Vi havde nogle kæmpechancer, og der var så mange og var så store, at det ikke havde været urimeligt om vi havde været foran med 7-0 ved pausen,” siger Lars Skytte.

Det blev dog kun til to mål, begge sat ind på langskud i medvinden. Midt i halvlegen scorede Asker Skytte til 1-0 fra midten af banen, hvor bolden blev sendt helt op i målhjørnet. Ebeltoft IF havde brændt tre-fire friløbere på hjemmeholdets gode målmand, men fem minutter før pausen landede et udspark hos Viktor Skytte, som i medvinden sparkede bolden henover målmanden og i mål til 2-0.

Tobias Kruse matchwinner

I pausen talte træner Lars Skytte med sine spillere om i modvinden i 2. halvleg at rykke kæderne tættere sammen og spille bolden langs jorden.

”Men bare et minut ind i halvlegen stod vi og sov, og så reducerede Fuglebakken KFUM til 2-1. Og med tyve minutter tilbage sparkede vores målmand ud, men bolden gik lige op imod vinden og landede hos en af hjemmeholdets angribere, som lagde den ind i det lange hjørne til 2-2,” fortæller Lars Skytte.

Men Ebeltoft IF lod sig ikke ryste og kom foran med 3-2 med et kvarter tilbage, da Viktor Skytte blev fældet, da han driblede uden om hjemmeholdets midterforsvarer. Tobias Kruse scorede på straffesparket og bragte Ebeltoft IF foran med 3-2. Tobias Kruse blev også matchwinner forleden mod TRIF med den afgørende scoring til 4.3.

”Så kastede Fuglebakken KFUM flere folk frem, og spillet kørte meget frem og tilbage. Men vi var tættere på at score til 4-2 end Fuglebakken KFUM var på at udligne til 3-3,” mener Lars Skytte.

Lørdag kl. 16.00 har Ebeltoft IF mulighed for at tage den tredje sejr i træk, hvis holdet kan slå VRI på NES Park i Risskov.

FAKTA

Serie 3, pulje 35

Fuglebakken KFUM - Ebeltoft IF 2 - 3 (0 - 2)

Søndag 15. september kl. 13.00 på Højlyngen i Aarhus

Målscorere:

  • 0 - 1 Asker Skytte (25. min.)
  • 0 - 2 Viktor Skytte (40. min.)
  • 1 - 2 Fuglebakken KFUM (46. min.)
  • 2 - 2 Fuglebakken KFUM (70. min.)
  • 2 - 3 Tobias Kruse (75. min./straf.)

Publiceret 18 September 2019 19:30