'Pylle' og Bang alias Mads 'Pylle' Pedersen (tv.) og Rasmus Bang er fremtidens mænd hos Nørager, der stormer mod Serie 3. Foto: Martin Schultz

'Pylle' og Bang alias Mads 'Pylle' Pedersen (tv.) og Rasmus Bang er fremtidens mænd hos Nørager, der stormer mod Serie 3. Foto: Martin Schultz

Seriefodbold: Rasmus Bang satte kursen for Nørager B i topopgør i Serie 3

Nørager B holder fast i topplacering ved at slå TRIF med 3-1 på Nørager Stadion. Rasmus Bang blev dobbelt målscorer

Af
Martin Schultz

Nørager B cruiser sig tilsyneladende gennem efteråret med sin blanding af rutine og ungdommeligt talent. Holdet lagde med en sikker sejr på 3-1 over TRIF yderligere afstand til den nærmeste forfølger Grenaa IF, som måtte nøjes med 2-2 på udebane mod VRI.

Halvvejs gennem turneringen er Nørager B ubesejret med kun en enkelt uafgjort kamp mod VRI blandt ellers lutter sejre. Så ikke mærkeligt, hvis det trofaste publikum på Nørager Stadion vejrer morgenluft om en tilbagevenden til lidt højere rækker, hvor Nørager gennem mange år har været fast inventar. Dog afbrudt af den nedsmeltning, som for få sæsoner siden sendte Nørager B med ekspresfart ned gennem rækkerne fra serie 1 til Serie 3.

Nørager B må stadig se bort fra en skadet Mathias Fisker, men havde robuste folk som Daniel Sortkjær og Christian Basballe på bænken sammen med 17-årige Oliver Feldborg, som fik en halv time på banen.

Hos TRIF var det hele ifølge cheftræner Martin Hornbæk Nielsen ”ramlet sammen”, så andetholdet stod med syv afbud i en weekend, hvor både førstehold og andethold var ude i topopgør i henholdsvis Serie 2 og Serie 3. Til gengæld kunne TRIF præsentere en spændende nyhed med en erfaren spiller blandt den ellers så lystigt boblende ungdom i Røndeklubbens genrejste seniorafdeling: 30-årige Casper Munk Rasmussen med en fortid i Mols IF har meldt sig under fanerne i TRIF med ny lyst til at spille seriøs fodbold.

”Casper er storebror til Jesper Munk Rasmussen, som begyndte hos os for noget tid siden. Casper er en erfaren og fornuftig central midtbanespiller, som kan støtte de unge spillere,” siger Martin Hornbæk Nielsen.

Et tyndt dømt straffespark

”TRIF er et udmærket hold af et andethold at være, men kom med det som vi forventede. Vi kom foran tidligt i kampen, da Rasmus Bang slap igennem alene med målmanden og scorede til 1-0. TRIF havde en friløber midt i halvlegen, som vores målmand Steffen Klintø klarede med en god fodparade. Ellers tog Steffen hvad der kom. Kort før pausen kom Rasmus Bang i en næsten identisk situation alene igennem med målmanden og scorede til 2-0,” fortæller Nørager B’s træner Claus Vestergaard.

Godt et kvarter ind i 2. halvleg snørede Nørager B sækken, da Rasmus Knudsen gled til baglinjen i højre side og stak bolden ind til forreste stolpe, hvor Michael Jensen sparkede bolden hårdt i mål med sit venstreben til stillingen 3-0.

Ti minutter før tid blev der dømt et straffespark, som Claus Vestergaard mente kun dommeren så.

”Det var tyndt dømt mod vores målmand Steffen Klintø efter et hjørnespark,” siger Claus Vestergaard. TRIF’s Christian Hansen scorede på straffesparket.

Rødt kort til TRIF-træner

Dommeren fik gang i både gult og rødt kort til slut i den ellers fredelige kamp, da først Michael Jensen måtte ud med en advarsel med kun fem minutter igen efter en tackling i åbent spil. Det gav TRIF et overtag i resten af kampen, men uden at det kunne ryste det rutinerede Nørager mandskab.

Der blev også trukket rødt kort efter slutfløjtet, da dommeren efter en ordveksling gav rødt kort til TRIF-træner Morten Holm. Det kronede en dommerpræstation, som ingen af holdene ifølge Lokalavisens oplysninger var særlig tilfreds med.

”Vi ydede en ok indsats. Alle vores spillere gjorde det godt, men vi blev straffet et par gange,” siger TRIF’s cheftræner Martin Hornbæk Nielsen, som overværede kampen på Nørager Stadion.

Det bliver top mod bund lørdag kl. 15.15 på Nørager Stadion, når Nørager B tager imod Fuglebakken KFUM. Den første kamp tabte aarhusianerne uden kamp, fordi holdet var taget til Smukfest og derefter forsøgte at flytte kampen med en dags varsel.

TRIF skal efter nederlag i de to sidste kampe forsøge at genrejse sig, når holdet lørdag eftermiddag kl. 15.00 møder IF Midtdjurs på Ryomgård Stadion. En vigtig kamp for begge mandskaber. TRIF kan med en sejr isolere IF Midtdjurs i bunden af rækken sammen med Fuglebakken og VRI. To hylder rykker direkte ud, mens nummer tredjesidst spiller nedrykningskamp mod en to'er fra Serie 4 om forbliven i Serie 3.

FAKTA

Serie 3, Pulje 35

Nørager B - TRIF 3 - 1 (2 - 0)

Lørdag 14. september kl. 13.30 på Nørager Stadion

Målscorere:

  • 1 - 0 Rasmus Bang Rasmussen (6. min.)
  • 2 - 0 Rasmus Bang Rasmussen (42. min.)
  • 3 - 0 Michael Jensen (60. min.)
  • 3 - 1 Christian Hansen (80. min./straf.)

Publiceret 18 September 2019 13:30