Kasper Fisker fra Brøndby IF var lørdag eftermiddag tilbage på Nørager Stadion med sit ødelagte knæ tapet godt ind inden operationen på mandag. Foto: Martin Schultz

Kasper Fisker fra Brøndby IF var lørdag eftermiddag tilbage på Nørager Stadion med sit ødelagte knæ tapet godt ind inden operationen på mandag. Foto: Martin Schultz

Seriefodbold: Kasper Fisker heppede på Nørager B til topkamp

Den knæskadede Brøndby IF-profil Kasper Fisker var tilbage på Nørager Stadion til topkampen i Serie 3 mod Grenaa IF lørdag eftermiddag

Af
Martin Schultz

”Det var godt nok, men de var for længe om at få scoret.”

Sådan lød dommen fra superligaspilleren Kasper Fisker, som lørdag eftermiddag var tilbage på Nørager Stadion for at se sine gamle holdkammerater fra ungdomsårene spille topopgør mod Grenaa IF.

Men Kasper Fisker ville nok hellere have været med i Brøndby IF’s forberedelser til søndagens superligaopgør på heden mod FC Midtjylland. Hvis og hvis …. at Kasper Fisker ikke i søndagens kamp mod AGF på Brøndby Stadion var kommet så uheldig af sted, at han pådrog sig en alvorlig knæskade.

”Jeg har fået en menisk- og korsbåndskade og skal opereres på mandag. Først da bliver vi helt klar over skadens omfang, men jeg kan formentlig se frem til en pause på mellem syv og ti måneder,” fortæller Kasper Fisker til Lokalavisen på Nørager Stadion.

Et kapløb med tiden

For Kasper Fisker er der langt fra sidste søndags spektakulære kulisse på Brøndby Stadion i superligakampen mod AGF foran over 14.000 tilskuere, og til topkampen mellem Nørager B og Grenaa IF i Serie 3 på barndommens hyggelige Nørager Stadion.

Kasper Fisker har fået fri fra Brøndby for at tage til Jylland til en privat mærkedag. Derfor kan han på den solbeskinnede eftermiddag sidde sammen med familie og venner fra Nørager og se sit gamle hold spille sig op på førstepladsen med en 2-0 sejr over Grenaa IF. Han kan bevæge sig rundt, men det venstre knæ er tapet stramt ind og støttes af et avanceret hjælpemiddel.

”Jeg spiller i en fantastisk klub i Brøndby og har kontrakt frem til sommerferien. Så for mig starter nu et kapløb med tiden, så jeg kan nå at blive klar inden min fremtid skal afgøres. Men jeg skal passe på ikke at starte for tidligt op,” siger Kasper Fisker.

”I de sidste to sæsoner har jeg i alt kun spillet 25 kampe på grund af skader. Jeg er netop vendt tilbage fra en langvarig skade og er startet inde i tre kampe i træk. Jeg gør hvad jeg kan og må se fremad,” slutter Kasper Fisker, som vil være 32 år, når han er klar til at spille fodbold igen.

Publiceret 01 September 2019 16:00