Dannebrog faldt ned fra himlen lyder en gammel myte.

Dannebrog faldt ned fra himlen lyder en gammel myte. Pressebillede

Veteraner på Djursland får fane

Overrækkes på flagdagen torsdag 5. september

Af
Søren Andersen

DJURSLAND Veteran Cafeen Djursland får på den nationale flagdag, hvor Danmark ærer de udsendte - torsdag 5. september - overrakt en fane af Danmarks Samfundet. Det sker i forbindelse med arrangementet samme dag i Ebeltoft.

Peter Thomsen, der er formand for Veteran Cafe Djursland, kalder det en stor ære og et klap på skulderen til veteranarbejdet på Djursland.

Arrangementet i Ebeltoft finder sted ved det gamle rådhus med mødetid klokken 16.45. Der indledes klokken 17 med parade fra rundkørslen ved Nørreport, mens arrangementet i rådhuset indledes klokken 17.15.

Her vil der være musik og sang og taler ved formanden for Vaabenbrødreforeningen for Ebeltoft og Omegn, Paul Erik Nielsen, og oberstløjtnant Mogens Fokdal, der gennem mere end ti år har været udsendt i Mellemøsten, Cypern, Balkan og Natos hovedkvarter i Holland.

Også i Grenaa markeres flagdagen. Det sker på Torvet klokken 9 med musik ved FDF-orkestret, klokkespil og morgenkaffe for veteranerne - soldater, politifolk, redningsfolk og sundhedspersonale, der har været udsendt - på rådhuset.

Publiceret 31 August 2019 12:30