Mathias Fisker startede på bænken, men kom på banen i det 46. minut. 30 sekunder senere afgjorde unge Fisker kampen med sin scoring til 2-0. Foto: Nørager BK

Mathias Fisker startede på bænken, men kom på banen i det 46. minut. 30 sekunder senere afgjorde unge Fisker kampen med sin scoring til 2-0. Foto: Nørager BK

Seriefodbold: Mathias Fisker knækkede Auning IF i lokalopgør

Mathias Fiskers scoring til 2-0 lige efter pausen fik gassen til at gå af Auning IFs ballon på Nørager Stadion

Af
Af Martin Schultz

Med Auning IF tilbage i Serie 3 er der igen udsigt til de lokale bråvallaslag mod rivalerne fra Nørager B. Og allerede i efterårets tredje kamp var der lagt op til møde mellem de to naboklubber og udsigt til en kamp med høj tænding og mange tilskuere, da Nørager B onsdag aften tog imod Auning IF på Nørager Stadion og vandt med 3-0 efter 1-0 ved pausen.

Foran en fin tilskuerkulisse med mange tilhængere fra begge klubber startede kampen jævnbyrdigt, men Nørager B tog teten efter godt 20 minutter på en scoring direkte på frispark af Rasmus Knudsen. Midtbanespilleren havde i weekendens kamp mod VRI spillet en fremragende 2. halvleg som indhopper og var blevet valgt til kampens spiller med 11 stemmer.

Derfor havde træner Claus Vestergaard sat Rasmus Knudsen i startopstillingen, og han kvitterede med en scoring efter et frispark ved at sparke bolden henover muren og op i det korte hjørne forbi Auning IF’s rutinerede målmand Martin Bytoft Laursen

”Jeg synes vi sad godt på kampen uden at få de store chancer,” siger Nørager B’s træner Claus Vestergaard.

”Vi startede rigtig godt og havde styr på Nørager B. Det var en 1. halvleg, hvor kampen kunne gå begge veje og det var vigtig at få det første mål. Desværre blev det Nørager B, der fik et ærgerligt mål, da et frispark blev sparket direkte i mål,” siger Auning IF’s træner Claus Svenningsen.

Spand koldt vand i hovedet

Auning IF gik således til pause bagud 1-0, men var opsat på at komme ud og tage téten i 2. halvleg, da holdet fik en ordentlig spand koldt vand i hovedet efter blot 30 sekunder.

I sin allerførste aktion efter en indskiftning i pausen sparkede Mathias Fisker nemlig bolden fladt i det lange hjørne til 2-0 til Nørager B.

”Efter et halvt minuts spil lavede vi en kæmpefejl og spillede bolden i fødderne på Nørager B. Det blev udnyttet til en scoring til 2-0, og så var det som om gassen gik af os. Vi præsterede ikke ret godt i 2. halvleg,” siger Auning IF’s træner Claus Svenningsen.

Kristoffer ”Bubber” Frandsen gjorde det til 3-0 efter 20 minutter i 2. halvleg, da Michael Jensen lagde bolden bagud til ”Bubber”, som 3-4 meter uden for feltet med en behersket inderside sendte bolden op i det lange målhjørne.

Auning IF sluttede kampen med ti mand, da Simon Stampe fik direkte rødt for som sidste mand at tage benet på Rasmus Bang.

God bredde i Nørager B’s trup

”Det var en godkendt indsats. Vi havde overtaget og Auning IF havde ikke mange chancer,” siger Nørager B’s træner Claus Vestergaard. Han kan glæde sig over mere bredde i truppen med tilgangen af Nicky Madsen fra Dronningborg B og Mathias Koch fra AC Norddjurs, som begge startede inde og fik en halvlegs spilletid inden de blev skiftet ud med Mathias Fisker og Rasmus Bang.

”Det er godt i en landsbyklub at få to spillere, som begge kan starte inde,” siger Claus Vestergaard, som desuden råder over en for tiden skadesfri trup.

I Auning-lejren ærgrede træner Claus Svenningsen sig over nederlaget.

”Det var en træls kamp, hvor marginalerne var på Nørager B’s side. Målet til 2-0 i begyndelsen af 2. halvleg knækkede kampen, og vi kom os ikke over den scoring,” siger Claus Svenningsen. Oprykkerne fra Auning IF var ellers kommet godt i gang med sæsonen med et uafgjort 2-2 resultat på mål af Martin Hørning og Asger Køtter på udebane mod Grenaa IF i premieren, og derefter en 2-0 sejr på hjemmebane mod Ebeltoft IF.

”Det var en intens kamp mod Ebeltoft IF mellem to hold, som begge ville vinde. Vi spillede en klog kamp, og vi fortjente sejren. Vi leverede en god holdpræstation og skabte de største chancer. Martin Gundersen og Martin Hørning scorede vores mål,” fortæller Claus Svenningsen.

Auning IF møder lørdag kl. 14.00 Fuglebakken KFUM på hjemmebane, mens Nørager B lørdag kl. 15.00 skal i kamp mod IF Midtdjurs på Ryomgård Stadion.

Sejre til Ebeltoft IF og Grenaa IF

Flere hold i Serie 3 var ude i midtugekampe, hvor Midtdjurs IF onsdag aften heller ikke fik point i sin anden kamp efter 6-0 lussingen mod Grenaa IF i den første kamp, da de røde fra Ryomgård tabte med 1-0 til Ebeltoft IF på udebane. Viktor Skytte scorede det afgørende mål for Ebeltoft IF i begyndelsen af 2. halvleg.

IF Midtdjurs havde den lynhurtige dribler Anel Alagic med igen, mens den skadede midtbanetekniker Rune Bach var fraværende. Bach forventes heller ikke med mod Nørager. Unge Alexander Birch Molbech måtte undervejs udgå med en skade, der holder ham ude resten af sæsonen. IF Midtdjurs er i bekneb for førsteholdsspillere efter, at flere er stoppet eller har forladt klubben i sommerpausen.

På PR Park i Rønde tog TRIF’s nyoprykkede andethold torsdag aften imod Grenaa IF. Efter en skrivebordssejr mod Fuglebakken KFUM i den første kamp, var der mere modstand mod et godt Grenaa IF hold, som vandt med 4-1 på fire mål i 2. halvleg af Sune Sørensen, Sebastian Ring Jensen, Richard Zensky Choute og Malthe Engelund efter en 1-0 føring til TRIF ved halvleg.

Kampfakta:

Serie 3, Pulje 35

Nørager B - Auning IF 3 - 0 (1 - 0)

Onsdag 21. august kl. 18.30 på Nørager Stadion

Udvisning:

Simon Stampe, Auning IF

Målscorere:

1 - 0 Rasmus Knudsen (20. min.)

2 - 0 Mathias Fisker (46. min.)

3 - 0 Kristoffer Frandsen (65. min.)

Publiceret 23 August 2019 13:00