Arkivfoto: Øxenholt Foto

Beboer ringede 112: Brand i hendes hus

Mindre brand i hus i Balle

Politiet modtog torsdag formiddag et alarmopkald via 112 om en brand i et hus på Rugårdsvej i Balle.

Opkaldet kom fra en kvindelig beboer, der fortalte, der var opstået brand i hendes hus.

Heldigvis kom ingen personer til skade ved branden, som brandvæsnet fik slukket.

Brandårsagen menes at være en fejl i et relæ.

Østjyllands Politi oplyser i døgnrapporten, at det var en mindre brand, som gav mindre brandskader. Den blev anmeldt torsdag klokken 9.56.

jr

Publiceret 23 August 2019 14:59

Borgerne høres om affaldsplanen

djursland De to kommuner på Djursland satser, i en ny affaldsplan, på mindre affald til forbrænding og mere affald til direkte forbrænding.

Affaldsplanen er i offentlig høring til og med 19. april, og man kan se planen på Reno Djurs' hjemmeside, hvor man også enkelt kan komme med sine kommentarer. Her skal man blot opgive navn og adresse og skrive sin mening, som andre kan se på siden og lade sig inspirere af.

På hjemmesiden er der en kort præsentation af de 12 temaer, affaldsplanen er bygget på. Her kan man få et hurtigt overblik.

Der er også mulighed for at dykke længere ned i de enkelte emner og at hente hele forslaget til affaldsplan.

Ønsker man at komme med et længere høringssvar, kan man sende det på mail til kommunerne eller Reno Djurs.

Inspirationsaften

Kommunerne og Reno Djurs inviterer også til inspirationsaften, hvor man kan fordybe sig i et eller flere af de 12 temaer i affaldsplanen. Den holdes torsdag 12. marts kl. 19-21 hos Reno Djurs i Balle. Tilmelding er nødvendig

"Inspirationsaftenen er for de nysgerrige og videbegærlige, som gerne vil et spadestik dybere. Formålet er at klæde interesserede godt på til at indlevere et høringssvar eller bare at gøre dem endnu klogere på affald og genanvendelse," siger Reno Djurs' direktør Morten Therkildsen.

-vik