Foto: Danni Paulsen

Foto: Danni Paulsen

Kvinde sigtet:

Grum sag om overgreb på 10-årig pige førte til anden misbrugt pige

To kvinder er nu sigtet i overgrebssag, mens anklaget mand har taget sit eget liv

Et nyt kapitel kan nu føjes til den grusomme sag om seksuelle overgreb på en 10-årig pige.

Østjyllands Politi oplyser tirsdag, at man har anholdt en 49-årig kvinde fra Nordjylland i sagen. Hun skulle angiveligt være indblandet i overgreb på en anden pige.

Hun bliver fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus klokken 13.

"Hun sigtes for seksuelle overgreb mod en mindreårig pige. I sidste uge blev en mand og en kvinde varetægtsfængslet i sag om overgreb på anden pige, og det er under den efterforskning, at denne sag kom frem," skriver Østjyllands Politi på Twitter.

Lokalavisen Aarhus har fulgt sagen og dækkede i sidste uge to andre grundlovsforhør.

Den 10-årige piges mor, en 45-årig kvinde fra Ebeltoft, blev fredag varetægtsfængslet. Hun er sigtet for at have begået overgreb på datteren med sexlegetøj og skulle desuden have hjulpet en 59-årig mand fra Aarhus med at udføre oralsex på datteren og anden fysisk forulempelse.

Den 59-årige mand blev onsdag varetægtsfængslet i sagen. I hans tilfælde skulle politiet under en ransagning have fundet nogle kompromitterende USB-stik og et kamera.

Overgrebene på den 10-årige pige skulle ifølge anklagemyndigheden have fundet sted over en fireårig periode i såvel den 59-åriges Aarhus-lejlighed og på en adresse i Ebeltoft.

Lokalavisen Aarhus kunne søndag afsløre, at den 59-årige mand havde begået selvmord og hængt sig selv i arresten i Hobro.

dp

Publiceret 20 August 2019 10:36