Mads 'Pylle' Pedersen skaffede et point til Nørager i udekampen mod VRI. Foto: Nørager BK

Mads 'Pylle' Pedersen skaffede et point til Nørager i udekampen mod VRI. Foto: Nørager BK

Seriefodbold: Mads ”Pylle” sikrede Nørager B et point i sidste minut

Nørager B udlignede i kampens døende sekunder til 3-3 på udebane mod VRI og er klar til ”topkamp” i Serie 3 mod Auning IF onsdag aften

Af
Martin Schultz

I Nørager B giver man aldrig op og spillerne fra Norddjurs viste netop den indstillling, da holdet lørdag middag kæmpede sig til et enkelt point i udekampen mod VRI på NES Park i Risskov.

Det udlignende mål faldt nemlig 15 sekunder før dommerens sidste fløjt i tillægstiden på fem minutter, da Mads ”Pylle” Pedersen fik lagt bolden ind under VRI’s målmand til stillingen 3-3.

”Dommeren lagde 5 minutter til efter den ordinære spilletid, fordi VRI trak og trak tiden. Så det var en kæmpe forløsning, at vi fik udbytte af vores pres i 2. halvleg,” siger Nørager B’s træner Claus Vestergaard.

Med det ene point oveni skrivebordssejren fra den første kamp, hvor Fuglebakken ikke kunne stille hold på Nørager Stadion, fordi spillerne var taget til Smukfest i Skanderborg, har Nørager B nu fire point efter to kampe. Det samme har oprykkerne fra Auning IF, som fik uafgjort i den første kamp mod Grenaa IF og fredag aften slog Ebeltoft IF med 2-0 på egen bane. Dermed er der lagt op til et rigtigt lokalopgør med undertoner af tidlig topkamp, når Auning IF onsdag aften møder op på Nørager Stadion.

Mål på tre personlige fejl

Nørager B havde stort set alle mand klar til opgøret mod VRI og gav debut til angriberen Nicky Madsen, som er kommet til Nørager B fra Dronningborg B, og Mathias Koch, som i sommerferien skiftede fra AC Norddjurs.

Men Nørager B fik en uheldig start på kampen, da Kristoffer ”Bubber” Frandsen efter fem minutter mistede bolden på vej frem, så en af hjemmeholdets spillere kunne løbe imellem og score til 1-0 på målmand Steffen Klintø. Men Michael Jensen udlignende efter 20 minutter, da han ved den bagerste stolpe sparkede en dødbold fra Christian Basballe i nettet til 1-1.

Efter endnu en personlig fejl kom VRI foran med 2-1 små ti minutter senere, og ti minutter efter pausen sparkede den ellers så boldsikre Gunnar Pedersen, som lyder tilnavnet Marcelo i Nørager efter Real Madrids brasilianske back, forbi bolden, så VRI kunne bringe sig foran med 3-1.

Rasmus Knudsen blev kampens spiller

”Men vi gav os ikke og spillede en rigtig god 2. halvleg,” fortæller Nørager-træner Claus Vestergaard.

Indskiftede Rasmus Bang løb godt i dybden og reducerede til 3-2 efter 74 minutter, og så satte Nørager B ellers fuld tryk på offensiven og satte hjemmeholdet under pres. Forsvarsspilleren Mads ”Pylle” Pedersen blev sat frem, og det var netop ”Pylle”, som fik den afgørende fod på bolden i de allersidste sekunder.

”Vi leverede en godkendt indsats efter en rigtig god 2. halvleg. I 1. halvleg manglede vi vilje og var uheldige, og Nicky Madsen brændte en stor chance. I 2. halvleg satte vi Rasmus Knudsen, Rasmus Bang og Kasper Sortkjær på banen, og det var godt for spillet. Rasmus Knudsen blev valgt til kampens spiller med 11 stemmer efter en supergod indsats i 2. halvleg, så han viste i hvert fald, at han vil være med. Alt i alt var det et godt oplæg til lokalopgøret mod Auning IF onsdag aften,” siger Claus Vestergaard.

Kampen mellem Nørager B og Auning IF starter allerede kl. 18.30 for at være sikke på, at der er lyst nok på Nørager Stadion.

Kampfakta:

Serie 3, pulje 35

VRI - Nørager B 3 - 3 (2 - 1)

Lørdag 17. august kl. 12.30 på NES Park i Risskov

Målscorere:

  • 1 - 0 Mikkel Kerzel (5. min.)
  • 1 - 1 Michael Jensen (20. min.)
  • 2 - 1 Mads Kruse (29. min.)
  • 3 - 1 Søren Drescher Petersen (55. min.)
  • 3 - 2 Rasmus Bang (74. min.)
  • 3 - 3 Mads ”Pylle” Pedersen (95. min.)

Publiceret 20 August 2019 20:30