49-årig kvinde erkender at have seksuelt misbrugt sin mindreårige datter sammen med en 59-årig mand.

49-årig kvinde erkender at have seksuelt misbrugt sin mindreårige datter sammen med en 59-årig mand. Modelfoto: Adobe Stock

Mor filmede 59-årig aarhusianer sexmisbruge hendes datter

Nordjysk kvinde erkender at have hjulpet 59-årig mand med at misbruge hendes datter

Af
Jeppe Rafn

En 49-årig kvinde fra Nordjylland har erkendt at have seksuelt misbrugt sin i dag 14-årige datter. Det er sket i forening med en 59-årig mand fra Aarhus, som i weekenden begik selvmord i arresten i Hobro, efter han var blevet varetægtsfængslet i en lignende sag.

Den 49-årige kvinde blev anholdt i går i forbindelse med efterforskningen af den anden sag, hvor den 59-årige mand og en 45-årig kvinde fra Ebeltoft er sigtet for at have seksuelt misbrugt den 45-årige kvindes 10-årige datter.

Ved dagens grundlovsforhør mod den 49-årige kvinde kom det frem, at hun er sigtet for at have filmet den 59-årige mand udføre oralsex og have andet seksuelt forhold end samleje med hendes datter. Det er sket fra maj til juli i 2017 i den 59-åriges lejlighed i Aarhus og på en adresse i Hjørring. Datteren var dengang 12 år.

Kvindens advokat sagde i retten, at hans klient erkender sig skyldig i sigtelsen. Derefter anmodede anklageren om dørlukning i retten for at hindre, der kommer oplysninger ud om sagen, der kan skade efterforskningen. Der blev desuden nedlagt navneforbud i sagen.

Publiceret 20 August 2019 13:55