Cheftræner Robert Sørensen var mere end tosset på sine spillere i pausen, fordi præstationen i 1. halvleg var under lavmålet. Foto: Martin Schultz

Cheftræner Robert Sørensen var mere end tosset på sine spillere i pausen, fordi præstationen i 1. halvleg var under lavmålet. Foto: Martin Schultz

Danmarksserien: Gal FC Djursland træner råbte med stentorrøst i pausen

Efter premieresejren forleden var FC Djursland helt ved siden af sig selv i 1. halvleg på udebane i 3-1 nederlag til VRI

Af
Martin Schultz

Efter den opløftende start med en 2-1 sejr over Aarhus Fremad i lørdags på hjemmebanen i Grenaa kom FC Djursland ned på jorden, da holdet allerede tirsdag aften var på besøg hos VRI på kunstgræsbanen NES Park i Risskov.

Efter en skuffende indsats især i 1. halvleg tabte FC Djursland nemlig med 3-1 efter 2-0 ved pausen i en kamp, som cheftræner Robert Sørensen kaldte ”den ringeste indsats jeg har set i min tid som træner i FC Djursland.”

”Det var en total kontrast til kampen i lørdags, og vi var slet ikke klar. I 1. halvleg var vi både taktisk, spillemæssigt og beslutningsmæssigt slet ikke på niveau, og det skal man være i Danmarksserien, ellers får man ikke mange point,” siger Robert Sørensen, som var virkelig gal i halvlegen og efter eget udsagn råbte sjældent højt i pausen.

”Heldigvis kom der den ventede reaktion og det blev bedre i 2. halvleg, hvor Morten Bruun fik reduceret til 2-1 og vi lagde et langt pres mod VRI’s mål. VRI vandt fuldt fortjent, men det var vores egen skyld. Vi må kikke indad og være klar fra start, holde vores aftaler og ikke tage dårlige beslutninger,” siger Robert Sørensen.

Skal ikke spille som FC Barcelona

VRI er oprykkere fra Jyllandsserien og har gennem de seneste sæsoner smadret al modstand.

”Det er fysisk stærkt hold med rigtig dygtige spillere som den tidligere fuldtidsprof i Norge Jeppe Laursen og Christian Damm med en fortid på AGF’s U19 hold. Mange har spillet ungdomsfodbold på højt niveau, så der er godt skolede, men de kom ikke med noget, vi ikke var klar over, de ville komme med. Men det kan ikke hjælpe, at vi vil spille som FC Barcelona og spille os frem ad banen, når vi dermed inviterer presset direkte imod os. Men vi kunne have matchet dem. Det var os, som gjorde VRI gode,” siger Robert Sørensen.

Kampen startede værst tænkeligt for gæsterne fra Djursland, da hele forsvaret efter to minutter snorksov ved et hjørnespark, hvor Christian Dam sendte bolden i mål til en tidlig føring til hjemmeholdet.

”Kampen var jævnbyrdig. Vi havde gode muligheder og Nicolaj Jarsmer fik et mål annulleret for offside. Men vi fulgte slet ikke vores gameplan, og efter 40 minutter bakkede vores forsvar helt vildt på Jeppe Laursen, så han fra kanten af feltet kunnen sparke bolden i mål til en pauseføring på 2-0,” fortæller Robert Sørensen.

”Jeg havde lyst til at skifte alle markspillere ud i pausen., men vi nøjedes med at skifte den unge angriber Oliver Jensen ind i stedet for Frederik Laursen,” siger Robert Sørensen.

Udekamp mod Skjold Sæby fredag aften

FC Djurslands spillere tog opsangen i pausen til sig og kom ud med mere tryk, og efter et kvarter åbnede Morten Bruun kampen med en reducering til 2-1, da han slap fri efter en duel og løb fra VRI forsvaret inden han afdriblede målmanden og lagde bolden i det tomme mål.

Spillerne troede på, at de kunne hente VRI, og efter godt 20 minutter ramte indskiftede Oliver Jensen indersiden af stolpen efter Nicolaj Jarsmers gode oplæg efter en helt Laudrupsk kik-væk finte.

”Men når man skal jagte en udligning, så åbner man sig. I det 69. minut scorede VRI efter en omstilling, hvor vi ikke stod ret godt i forsvaret. Vi lagde et powertryk på VRI i 2. halvleg, men vi tabte fortjent på baggrund af en ringe 1. halvleg,” siger Robert Sørensen.

FC Djursland har nu en enkelt aften med en let gang træning torsdag, inden holdet fredag skal ud på en længere tur til Nordjylland, hvor IF Skjold Sæby kl. 18.45 tager imod ”hajerne” på Sparekassen Vendsyssel Arena i Sæby.

Kampfakta:

Danmarksserien, Pulje 4

VRI - FC Djursland 3 - 1 (2 - 0)

Tirsdag 13. august kl. 19.00 på NES Park i Risskov

Målscorere:

  • 1 - 0 Christian Dam (2. Min.)
  • 2 - 0 Jeppe Laursen (39. Min.)
  • 2 - 1 Morten Bruun (60. Min.)
  • 3 - 1 Rasmus Winther Johansen (69. Min.)

Publiceret 14 August 2019 15:00