25 års jubilæum på Novopan

Lokalavisen har modtaget...

"Intern salgsleder Jesper Rasmussen kunne fejre 25 års jubilæum hos Kronospan ApS – Novopan Træindustri 1. august 2019.

Jesper Rasmussens historie startede med et elevforløb af 2 års varighed umiddelbart efter HH-eksamen og er et godt eksempel på udvikling i samme virksomhed gennem mange år.

Under elevforløbet arbejdede Jesper Rasmussen i 3 forskellige afdelinger, hvor han fik et godt indblik i hele virksomheden, samspillet ml. forskellige afdelinger og det forhold, at det alt sammen kun nytter noget, hvis det er med til at sikre en tilfreds kunde.

Efter afsluttet uddannelse blev Jesper Rasmussen ansat i salgsafdelingen. Jesper Rasmussen er godt begavet, arbejder ihærdig og loyalt og har derfor været en central person igennem mange år i forhold til at få produktion og salg til at hænge sammen, og ikke mindst til at betjene kunderne på bedste vis. Jesper Rasmussen er derfor vellidt af kolleger og forretningsforbindelser.

Efterfølgende har Jesper Rasmussen taget HD-eksamen og har på den måde yderligere udbygget sin viden og indsigt. Han har således igennem de seneste mange år været en central figur i de forskellige projekter, som vi har igangsat for at gøre os endnu bedre el. for at løse et problem.

Igennem mange år boede Jesper Rasmussen i Århus og omegn. Og det har sikkert været med til at vække hans interesse for byens superligahold. I mange tilfælde har de skabt gode resultater, og det glæder vi os alle over sammen med Jesper Rasmussen – og skulle der være et enkelt mindre godt resultat, så glemmer vi det hurtigt.

Jesper Rasmussens fritid bruges bl.a. sammen med familien, og når der er tid til det, ved vi, at han har en passion for at rejse ud og opleve verden.

Kronospan ApS – Novopan Træindustri takker Jesper Rasmussen for en stor og loyal indsats igennem mange år – til gavn for både kolleger og virksomhed. Vi ønsker ham alt godt i fremtiden, og vi håber at kunne gøre brug af hans arbejdsindsats og viden i mange år fremover."

Publiceret 07 August 2019 11:52