Mika Leth Pedersen.

Mika Leth Pedersen. Pressefoto

Nationalpark Mols Bjerge skal have ny chef

Sekretariatsleder Mika Leth Pedersen går på pension

Nationalpark Mols Bjerge skal have ny chef. Sekretariatsleder Mika Leth Pedersen har netop meddelt, at han efter 10 år på posten ønsker at gå på pension til november i år. Det oplyser nationalparken i en pressemeddelelse.

"Mikas loyalitet og støtte har for mig personligt været en uvurderlig hjælp i min opstart som formand. Ud over det kan jeg kun udtrykke min respekt og beundring for Mikas engagement i den periode, jeg har været formand,” siger bestyrelsesformand Jørgen Blach, der for to år siden blev formand.

Mika Leth Pedersen blev ansat som leder i 2010, efter Nationalpark Mols Bjerge blev oprettet i 2009 som den blot anden danske nationalpark efter Thy.

Han kom fra en stilling som plan- og kulturchef i Syddjurs Kommune. Mika Leth Pedersen er uddannet geograf og har arbejdet med planlægning i flere forskellige jyske kommuner.

Han kom til Djursland omkring år 1990 som planlægger i den tidligere Nørre Djurs Kommune og fra år 2000 som planchef i den tidligere Ebeltoft Kommune frem til kommunesammenlægningen.

jr

Publiceret 06 August 2019 13:49