Rasmus Walter byder på akustiske versioner af sine populære numre ved næste koncert under åben himmel på Lübker Golf & Spa Resort. Pressefoto

Rasmus Walter byder på akustiske versioner af sine populære numre ved næste koncert under åben himmel på Lübker Golf & Spa Resort. Pressefoto

Rasmus Walter under åben himmel på Lübker

Giver akustisk koncert på golfcentrets tagterrasse 17. august

koncert Som noget kan man på Lübker Golf & Spa Resort opleve flere koncerter under åben himmel hen over sommeren.

Den første koncert løb af stablen i juni, hvor Noah og band leverede en mere intim side af musikken akkompagneret af små, personlige fortællinger og ikke mindst en smuk aftensol.

"Lørdag 17. august gør vi det hele én gang til, og vi glæder os,", siger restaurantchef Mark Juul i en pressemeddelelse fra Lübker Golf & Spa Resort .

Tæt på og med udsigt

"Det giver en helt specielt oplevelse at sidde og lytte til god musik på tagterrassen - helt tæt på kunstneren og med udsigt til trætoppene og golfanlægget. Rammerne og den intime stemning finder man ikke andre steder," udtaler Mark Juul.

Når Rasmus Walter optræder 17. august, er det også under åben himmel for et siddende publikum. Han vil byde på akustiske versioner af de populære numre 'Endeløst', 'Løber' og 'På en dag som i dag'.

Publikum får indblik i et eftertænksomt lyrikunivers, hvilket giver hans musik et andet udtryk end tidligere set og hørt, lover arrangørerne i pressemeddelelsen.

Billetter til 300 kr. kan købes på www.lubker.com. Inden koncerten kan man for 325 kr. købe sommerbuffet inklusive en genstand.

jesl

Publiceret 18 July 2019 09:18