ANNONCE

Her skal afbudsrejsen gå hen

Hold øje med disse rejsemål, hvis du vil have mest ud af din afbudsrejse. Så er der både gode hoteller og lave priser at få.

Har du endnu ikke bestilt årets sommerferie? Så læs med her. For drømmer du om en billet til sol og sommer sydpå i sidste øjeblik, så er der særligt tre rejsemål, du skal have i søgeluppen. I hvert fald hvis du da vil have gode hoteller, lave priser og et godt udvalg.

Hvorfor er der forskel på afbudsrejser fra år til år?

Et år besøger du Malta, det næste år Egypten. Det samme gælder for resten af danskerne. Derfor kan det være vidt forskelligt, hvilke rejsemål der hitter fra år til år. Og det er her, det bliver spændende for dig. For den varierende efterspørgsel på rejsemål har dels betydning for, hvad der er tilbage på hylderne hos de forskellige rejseselskaber – dels hvad der indkøbes ekstra af for at imødekomme den større interesse. Og dermed hvilke rejser du kan få fingrene i, når uret tikker mod boarding – og om prisen er høj eller lav.

Disse rejsemål skal du gå efter

Denne sommer er der særligt tre rejsemål, hvor du kan score jackpot, når du skal købe din afbudsrejse. Nemlig Rhodos, Kreta og Mallorca! Og hvad er det så, der gør, at netop disse tre rejsemål udmærker sig, når du kigger last minute-rejser?

Kretas krystalklare hav lokker i den grad til svømmeture og lange dage på stranden.

Udvalget og priserne er bedre

På disse rejsemål smyger du dig en anelse uden om det sædvanlige stærkt begrænsede udvalg af afbudsrejser. Du har altså lidt større mulighed for at vælge mellem hoteller i forskellige områder og i forskellige kategorier. Der er også bedre mulighed for at vælge mellem fx afbudsrejser med All Inclusive eller uden pension, afhængigt af hvad du foretrækker.

Det større udvalg sikrer dig også billige flybilletter og hoteller. Dertil kommer, at der er gode flyforbindelser fra både Billund, Aalborg og Københavns Lufthavn.

Find afbudsrejser fra din lufthavn her.

 

Rejsemålene er populære af en grund

Alle tre rejsemål er kendte, elskede og evigt populære mål for charterrejser. Det sydeuropæiske klima er nemlig alt det, vi nordboere drømmer om ved sommer. Vejret lokker til afslappende badeferie – men også til sightseeing og oplevelser. For både Mallorca, Rhodos og Kreta er rige på seværdigheder, flot natur og muligheder for aktiv ferie.

Er du til gastronomiske lækkerier og stemningsfulde middage på lokale restauranter, er Rhodos, Kreta og Mallorca lige sagen.

Gør et kup på de bedste afbudsrejser her

Uanset hvor strategisk du er omkring dit valg af afbudsrejse, skal du ikke have is i maven alt for længe. For når sidste rejse er solgt, er der ikke flere at komme efter.

Så skal du nå at gøre et kup på sommerens afbudsrejse til Kreta, Rhodos eller Mallorca, så find din afbudsrejse her. Så kan du roligt begynde at pakke kufferten og sætte kurs mod nærmeste lufthavn.

Sent ude – samme service

Selvom du vælger en rejse i sidste øjeblik, er du hos Bravo Tours sikret samme høje service, som når du bestiller ferien i god tid. Du har nemlig stadig mulighed for transfer, mad på flyet og danske rejseledere på dit rejsemål.