Boeslum Strand kunne meget vel tænkes at være nogens yndlingssted. Foto: Camilla Rønde.

Boeslum Strand kunne meget vel tænkes at være nogens yndlingssted. Foto: Camilla Rønde.

Mit yndlingssted: Deltagere søges til fotoprojekt

Foreningen Fortællinger fra Djursland forbereder en stor fotoudstilling

foto Hvis du har et yndlingssted, som du gerne vil fortælle andre om, er muligheden der nu. Det er foreningen 'Fortællinger fra Djursland', der vil lave en stor fotoudstilling med åbning næste sommer på den kommunale halvø i Ebeltoft. Udstillingen har arbejdstitlen "Mit yndlingssted".

"Formålet er at sætte fokus på de steder i området, som betyder allermest for os, der bor her," forklarer Camilla Rønde, der er med i bestyrelsen for 'Fortællinger fra Djursland' sammen med Ida Mahler og Simon Thordal.

Søger deltagere

Via en pressemeddelelse søger foreningen nu deltagere til projektet. Det skal være lokale fra Ebeltoft og omegn, der har lyst til at vise deres yndlingssted i området.

"Udstillingen har fokus på livskvalitet og på at opdage nye steder i området, så det er vigtigt, at dit yndlingssted er et sted, hvor du har gode minder tilknyttet, et sted du tager hen for at have det rart, slappe af eller for at være sammen med dem, du holder af," forklarer arrangørerne.

Til eksempel nævner de Ahl Hage, hvor du måske går tur med din hund, eller det kan være fodboldbanerne, hvor du spiller fodbold med dine venner eller bugten, hvor du sejler med din familie. Det eneste krav er, at stedet skal være offentligt tilgængeligt.

Alle er velkomne

Medvirkende i alle aldre fra 0-100 år er velkomne, og motiver af yndlingssteder fra alle årstider ligeså.

"Så hold dig endelig ikke tilbage, hvis dit yndlingssted er en solrig plet på golfbanen i januar."

For at nå så bredt ud som muligt, håber foreningen at få hjælp til at finde de helt rette steder og personer.

"Særligt blandt de mindste og de ældste håber vi, at du kan hjælpe os i retning af skønne børn og ældre, der har lyst til at deltage."

Der er tale om 20 medvirkende i alderen 0-100 år, og om yndlingssteder spredt over området og spredt over årstider.

De medvirkende skal være indforstået med at blive fotograferet på deres yndlingssted, hvor man også vil blive interviewet til et skrevet portræt og til et lydstykke, der skal gengive både den medvirkendes stemme og lyden på stedet. Alle dele vil blive brugt på udstillingen og på udstillingens hjemmeside.

Som tak for hjælpen modtager man fem billeder af sig selv på sit sted.

Interesserede kan kontakte Camilla Rønde på mail, camillaronde@gmail.com

-ab

Publiceret 10 July 2019 10:00