ANNONCE

Få den bedste ferie med børn

Hvad er opskriften på den perfekte ferie med børn? Skriv disse rejseråd bag øret og glæd jer til et sikkert familiehit.

Fri underholdning

Når børnene har det sjovt, kan du gå i spa, fordybe dig i din yndlingskrimi ved poolen eller nyde lige det, du elsker ved en ferie. Det er derfor en god idé at vælge et hotel med et godt udvalg af faciliteter for børn. Er der fx legeplads, børnepool eller vandland med rutsjebaner, er børnene garanteret sjov i timevis! Flere hoteller har også børneklubber, hvor børneguider underholder de yngste gæster med sjove aktiviteter. Her er der selvfølgelig også rig mulighed for nye legekammerater, der kan leges med i poolen bagefter. Med indlagte aktiviteter og nye legekammerater slipper du for at bryde hovedet med kreative indslag dagen lang. Og er det stadig ikke nok til dine krudtugler? Så hold ferien på et hotel, der står parat med varierende underholdningsshows i løbet af dagen.

Find gode familiehoteller her

Bo med plads til alle

Ferie er kvalitetstid. Tid til at være sammen uden hverdagens kedelige forstyrrelser. Undgå derfor besværet med at skulle splittes op på forskellige værelser og etager. Vælg i stedet en ferie i rummelige familieværelser eller lejligheder, der sikrer god plads til, at hele familien kan nyde ferien – sammen. Så er der rum til alt fra godnathistorier til kortspil på terrassen.

Med All Inclusive er det nemt at tanke op på ny energi.

Nemt, nemmere, All Inclusive

”Mor, jeg er sulten!”. Maverne rumler, tørsten skal slukkes, og nogle har lyst til pomfritter, mens andre tigger efter is. Med All Inclusive er det nemt stille alles appetit og tålmodighed. Her kan ungerne nemt selv forsyne sig fra buffeten. Og du slipper for at grue over regningerne hver gang, der langes mad eller snacks over disken. Hele gildet er nemlig inkluderet i rejsens pris og betalt hjemmefra, så det er blot at tage for sig af retterne!

Rejs med rejseleder og slap helt af

Bump på vejen sender straks feriebarometeret i den gale retning. Du stresser over en løsning, og børnene bliver utålmodige. For meget tid med næsen i mobilen på jagt efter rejsemålets bedste seværdigheder pynter heller ikke på feriestemningen. Så hvorfor ikke vælge en familieferie, hvor du har folk til det hele? Rejser du med rejselederservice, har du altid en rejseleder, som står på spring for at hjælpe dig, uanset om lejebilen får en skade, eller du vil have tips til familievenlige oplevelser.

Når børnene hygger sig, og rejselederne klarer alt det praktiske, kan du slappe af med voksentid.

Hvor skal du bestille din familieferie?

Bravo Tours har i 20 år sendt familier på ferie, og i dag er der fortsat et stort fokus på gode familiehoteller, børnevenlige strande og indbydende All Inclusive-menuer.

Her får du en pakkerejse med både fly og hotel, så du altid er dækket af rejsegarantifonden.

Derudover er der altid dansktalende rejseledere på rejsemålet. Og er du sent ude med familiens sommerferie? Ja, så er der også gode afbudsrejser at vælge imellem.

Få mere inspiration til at vælge den rigtige familieferie her