ANNONCE

Træt af ømme arme og ryg efter havearbejde?

De små, stærke 18 V maskiner fra STIHL gør det let at klare havearbejdet!

STIHL er måske bedre kendt som producent af motorsave på benzin, men har gennem de sidste mange år ligeledes leveret batteridrevne motorsave, hækkeklippere, løvblæsere og meget mere til de professionelle brugere. Den viden og teknik fra de professionelle maskiner, bruges også på maskiner til den kræsne privatbruger, der lægger vægt på kvalitet og driftssikkerhed. Batterimaskinerne til private findes i to serier – Compact-serien til mellemstore og store haver og 18 V serien, Lithium-Ion, til mindre haver. Her sætter vi fokus på sidstnævnte.

Fællesnævner for alle 18 V maskinerne

Serien består foreløbig af 3 lette og ergonomisk gennemtænkte maskiner, alle med integreret Lithium-Ion batteri, der oplades på samme måde som en mobiltelefon. Dertil kommer busktrimmere HSA 25, hvor det lille batteri kan tages ud og lades op i den medfølgende lader. Fællesnævneren for de 3 maskiner er, at man kan se batteriniveauet i et LED-display på siden af maskinen. Ydermere er maskinerne udstyret med en sikkerhedsnøgle for at undgå utilsigtet brug. Er nøglen udtaget fra maskinen, kan den ikke starte. Maskinerne er alle lette, lydsvage og startes ved blot et tryk på en knap.

I maskiner med integreret batteri er der batteriindikator på siden, så du altid kan checke hvor meget kraft der er tilbage.

Særlig let græstrimmer

Den batteridrevne FSA 45 er udstyret med justerbart skaft, så den både kan justeres i længden såvel som selve arbejdsvinklen på trimmerhovedet. Her får man virkelig meget for pengene, og ekstra knive medfølger. Al justering af selve maskinen foregår uden brug af værktøj – også når man udskifter knive eller vælger at bruge tråd i stedet. Trimmeren klarer hvad der svarer til omkring 250 meters trimning af græsplænekanter på en enkelt opladning.

Støjsvag hækkeklipning uden udstødning

Når der klippes hæk med HSA 45, vil det være ren fornøjelse. Hækkeklipperen er frem for alt let. At den så også er støjsvag og klarer grentykkelser på op til minimum 5 mm, beviser bare at der her er tale om ægte STIHL kvalitet. Knivlængden er på hele 50 cm og klarer omkring 80 m på en opladning.

Løvblæser – den komfortable rive

Den lette BGA 45 sikrer, at du får blæst blade eller affald sammen – helt enkelt og uden ondt i ryggen. Her er tale om en maskine til den hurtige og lette oprydning, og den er samtidig så støjsvag, at man kan høre ungerne i baggrunden.

Alsidig og kraftfuld busktrimmer

Den lille busktrimmer, HSA 25, leveres i en praktisk transporttaske, der indeholder både busksaks og græskniv samt batteri og lader til maskinen. Med busksaksen monteret, er den perfekt til tilbageskæring og pleje af mindre, stedsegrønne hække og småbladede prydtræer med maksimal grentykkelse på 8 mm. Med græskniv er den også velegnet til trimning af plænekanter ved terrasser, blomsterbede og huskanter. Trimmeren har et ergonomisk gummigreb og en stærk skæreevne.

Omfattet af tilfredshedsgaranti

Alle STIHL maskiner op til 7.995,- er omfattet af tilfredshedsgarantien fra STIHL, der betyder, at lever produktet ikke op til dine forventninger, kan det kvit og frit leveres tilbage til forhandleren, hvor det er købt, indenfor 7 dage, i pæn og rengjort stand.

Læs mere om vores batteriserier til private på www.stihlbatteri.dk