Seriefodbold: Playoff-prygl til Nørager B hos Prügelknabe IK

Michael Jensen brændte et straffespark, da Nørager B på udebane tabte 2-1 i playoff kampen mod Prügelknabe IK

Af
Martin Schultz

Med et nederlag på 2-1 i playoff kampen om oprykning til den lille Aarhusklub Prügelknabe IK må den norddjurske traditionsklub Nørager B se i øjnene, at den også står på Serie 3 fodbold på Nørager Stadion i efteråret.

Nørager B var med sin blanding af ungdom og rutine set som favorit til oprykning ved starten af forårssæsonen, men det blev TRIF’s unge talenter, som i deres tredje forsøg i Serie 3 spillede modstanderne af banen og nu tager elevatoren op i Serie 2 for første gang i mands minde.

Nørager B fik som to’er en ekstra matchbold i to playoff kampe om oprykning, men tirsdag aften forduftede også den mulighed mod Prügelknabe IK på en langhåret bane på Rosenvangsskolen i Viby.

”Vi kendte ikke meget til vores modstandere, som satte os under pres i 1. halvleg, men vi kom meget bedre med i 2. halvleg, hvor vi blandt andet brændte et straffespark og havde et skud på stolpen,” fortæller Nørager B’s træner Claus Vestergaard.

Rasmus Bang brændte friløber

”Prügelknabe IK var et teknisk godt hold. De var gode på bolden, og i den første halve time havde vi ikke bolden ret meget. De havde en to meter høj angriber, som de spillede bolden op på. Vores målmand Steffen Klintø havde mange gode redninger, og midt i halvlegen havde Rasmus Bang en friløber, men afsluttede for dårligt,” siger Claus Vestergaard.

”Vi kom bedre med frem mod halvlegen og det havde været fint, om vi kunne have holdt dem fra scoringer inden halvlegen, for så var jeg sikker på, at de blev trætte i 2. halvleg. Men kort før halvlegen vandt deres to-metermand en hovedstødsduel med Lasse Jensen efter et hjørnespark, og så stod det 1-0 til hjemmeholdet ved pausen.”

Straffe ramte træværket

Prügelknabe IK kom foran med 2-0 godt et kvarter ind i 2. halvleg, da en afslutning ramte Kristoffer ”Bubber” Frandsen på benet og gik i mål i en høj bue.

Nørager B var meget mere med i kampen og jagtede en scoring, som kunne åbne kampen igen.

”Ikke ret lang tid efter scoringen til 2-0 havde vi et godt opspil i venstre side, hvor Mathias Fisker kom bag om deres forsvar og slap helt fri. Han tog det helt rigtige træk, men fik taget benene af hjemmeholdets målmand. Der blev korrekt dømt straffe, men Michael Jensen ramte desværre trekantsammenføjningen,” fortæller Claus Vestergaard.

Som forudset blev hjemmeholdet trætte. Nørager B ramte stolpen, men den nødvendige reducering kom først få minutter før tid ved Daniel Sortkjær.

Kampen sluttede 2-1 til Prügelknabe IK, som nu går videre til den næste og afgørende playoff kamp mod Aarhus Fremad på lørdag.

Nørager B’s spillere kan holde en fortjent sommerferie. I hvert fald indtil den står på en gang sommerfodbold mod lokalrivalerne fra Vivild IF til sommerfesten i Nørager søndag 7. Juli.

”Vi har spillet en god sæson, hvor vi har vist god moral og optrådt ordentligt i kampene. Vi er klar igen i efteråret, og så vidt jeg ved er alle spillere klar til en ny tørn for klubben,” siger Claus Vestergaard, som fortsætter som træner i den nye sæson.

Kampfakta:

Playoff kamp om oprykning til Serie 2

Prügelknabe IK - Nørager B 2 - 1 (1 - 0)

Tirsdag 25. juni kl. 19.00 på Rosenvangsskolen i Viby

Målscorere:

  • 1 - 0 Prügelknabe IK (43. min.)
  • 2 - 0 Prügelknabe IK (60. min.)
  • 2 - 1 Daniel Sortkjær (88. min.)

Publiceret 27 June 2019 21:11