Nøragers cheftræner Claus Vestergaard går sammen med spillerne målrettet efter at vinde to knald-eller-fald-kampe, som sikrer Nørager oprykning til Serie 2. Foto: Nørager BK

Nøragers cheftræner Claus Vestergaard går sammen med spillerne målrettet efter at vinde to knald-eller-fald-kampe, som sikrer Nørager oprykning til Serie 2. Foto: Nørager BK

Seriefodbold: Storsejr til Nørager B giver adgang til playoff kamp

Nørager B slog Ebeltoft IF med 5-1 på udebane og er klar til playoff kamp tirsdag aften mod Prügelknabe IK i Viby

Af
Martin Schultz

Med en sikker sejr på 5-1 på udebane over Ebeltoft IF satte Nørager B sig lørdag eftermiddag solidt på 2. pladsen i Djurslandspuljen i Serie 3. Det giver Nørager B adgang til en første playoff kamp på vejen til oprykning til Serie 2, og den kamp bliver spillet tirsdag aften på Rosenvangsskolen i Viby mod Prügelknabe IK.

”Vi ville selvfølgelig helst været rykket direkte op, men nu får vi en ekstra chance og det har vi tænkt os at udnytte. Vi spiller altid for at vinde den næste kamp,” siger Nørager B’s træner Claus Vestergaard.

Kampen mod Prügelknabe spilles tirsdag aften kl. 19.00, og mon ikke et større kontingent af de trofaste Nørager-fans tager turen til Viby i Aarhus’ vestlige udkant for at bakke spillerne op.

Prügelknabe IK er en lille klub i Aarhus, som blev startet i 1998 af nogle gymnasieelever for at dyrke glæden ved at spille fodbold. Klubben har omkring 40-50 medlemmer og har tre seniorhold og et kvindehold.

Målfarlig modstander venter

En ”prügelknabe” er en knægt, der tager de tæv andre skulle have haft, men klubben Prügelknabe IK’s bedste hold har i dette forår klaret sig rigtig godt og lå til direkte oprykning til Serie 2 helt frem til den sidste spillerunde. Her tabte Prügelknabe IK 3-2 i finalen i direkte duel med Stjær B, som dermed snuppede billetten op i Serie 2.

Prügelknabe IK fik 34 point i den netop færdigspillede sæson og tabte kun to kampe og spillede en kamp uafgjort og sluttede med en målscore på 54 - 26.

”Vi kender ikke meget til vores modstander, men kan se, at det er et hold, som scorer mange mål,” siger Claus Vestergaard inden kampen i Viby.

Vinder Nørager B over Prügelknabe IK, så venter der endnu en playoff kamp lørdag eftermiddag, inden oprykkeren til Serie 2 er fundet.

Pragtmål af Christian Mørch

Nørager B fik en fin afslutning på forårssæsonen, da holdet lørdag eftermiddag på et velbesøgt Ebeltoft Stadion vandt med 5-1 over Ebeltoft IF.

Der var en playoff kamp på spil, for med en sejr kunne Ebeltoft IF skubbe Nørager B fra 2. pladsen i Djurslandspuljen i Serie 3.

Ebeltoft IF var oprykker fra Serie 4 i foråret og var en af sæsonens overraskelser, da holdet længe lå ubesejret på førstepladsen. Ebeltoft IF slap også fra det første opgør på Nørager Stadion med et point efter en 2-2 kamp, men i returopgøret på Ebeltoft Stadion var der ikke tvivl om udfaldet.

”Det var en kamp, som blev spillet på vores præmisser. Ebeltoft IF havde mulighederne for at komme foran, men vi scorede til 1-0 på straffespark, begået mod Rasmus Bang, ved Michael Jensen. Det er nemmere at kunne forsvare sig end at skulle jagte målene, og vi havde marginalerne på vores side. I 2. halvleg scorede vi fire mål inden Ebeltoft IF fik reduceret til 5-1,” siger Claus Vestergaard.

Målet til 5-0 var ifølge Claus Vestergaard årets mål på Ebeltoft Stadion. Gunnar ”Marcelo” Pedersen stod for opstillet, da Christian Mørch blev spillet i dybden og sparkede bolden direkte i mål i det lange hjørne.

Sigurd Fisker blev valgt til kampens spiller på Nørager B’s hold for en rigtig ”mandfolke”-indsats.

Kampfakta

Serie 3, Pulje 35

Ebeltoft IF - Nørager B 1 - 5 (0 - 1)

Lørdag 22. juni kl. 13.30 på Ebeltoft Stadion

Målscorere:

  • 0 - 1 Michael Jensen (26. min./straf.)
  • 0 - 2 Mathias Fisker (46. min.)
  • 0 - 3 Mads Pedersen (62. min.)
  • 0 - 4 Nørager B (68. min.)
  • 0 - 5 Christian Mørch (74. min.)
  • 1 - 5 Viktor Skytte (78. min.)

Publiceret 25 June 2019 14:32