AGFs cheftræner David Nielsen gæster Ryomgård og IF Midtdjurs onsdag aften til et fyraftensmøde for alle interesserede. Foto: Ritzau-Mikkel Berg Pedersen

AGFs cheftræner David Nielsen gæster Ryomgård og IF Midtdjurs onsdag aften til et fyraftensmøde for alle interesserede. Foto: Ritzau-Mikkel Berg Pedersen

Fyraftensmøde: AGF-træner David Nielsen lukker op for posen

IF Midtdjurs Fodbold inviterer til fyraftensmøde med AGF’s cheftræner David Nielsen i Multihallen i Ryomgård

Af
Martin Schultz

En ny superligasæson står for døren, og på Fredensvang i Aarhus er “de hvii’e” fra AGF netop startet op på forberedelserne til den nye sæson.

Er man spændt på at høre om, hvad man gør sig af tanker om den nye sæson i AGF, så er det med at møde op i Multihallen i Ryomgård onsdag 26. juni, når cheftræner David Nielsen kommer forbi kl. 17.00 og frem til kl. 18.15.

David Nielsen vil fortælle om sin tilgang til arbejdet i AGF, om hverdagen i klubben, og om hvordan han ser på vejen og mulighederne for at placere AGF i toppen af dansk fodbold.

Efter David Nielsens oplæg bliver der rig lejlighed til at stille spørgsmål til cheftræneren, som er kendt for at tale lige ud af posen og i særdeles ærlige vendinger.

Missede europæisk fodbold

David Nielsen kom til AGF i oktober 2017, da han afløste en anden kendt trænerskikkelse, Glen Riddersholm, i en af landets højest profilerede fodboldklubber, som ofte bliver omtalt som et “galehus”.

Ambitionerne og selvforståelsen er høj hos “de hvii’e”, så der var store forventninger, da David Nielsen flyttede fra Lyngby Boldklub til AGF.

Det var ikke sådan lige at indfri forventningerne, og det er endnu ikke lykkedes for AGF at kvalificere sig til mesterskabsspillet med grundspillets seks højest placerede hold i Superligaen.

David Nielsen og AGF havde dog en formstærk periode i foråret og klarede sig godt i gruppespillet indtil holdet i den sidste kamp snublede i finalekampen mod lokalrivalerne fra Randers FC og derfor ikke fik muligheden for at spille mod Brøndby IF om kvalifikationen til Europa League.

AGF starter den nye sæson 15. juli på udebane mod Hobro IK.

Fodboldens bad boy

David Nielsen er 42 år og voksede op i Skagen. Han har haft en lang karriere både herhjemme med optrædender i blandt andet FC København, FC Midtjylland og OB, og i udlandet i klubber i Tyskland, England og de sidste år i Norge. Han var en målfarlig angriber med temperament, power og masser af X-faktor - kvaliteter, som han har taget med sig ind i trænerarbejdet.

David Nielsen er også blevet kendt for sine meriter uden for banen lige fra udgivelsen af bogen “Sorte svin” i 2008 med mange afslørende detaljer fra superligalivets skyggesider til skandaler med ludomani og spillegæld fra tiden som superligaspiller i AaB.

Der er bestemt lagt op til et interessant fyraftensmøde, når David Nielsen kommer til Ryomgård onsdag 26. juni kl. 17.00.

Alle er velkomne, og der er gratis adgang i Multihallen ved klubhuset i Ryomgård.

Publiceret 21 June 2019 16:00