Sebastian Stær scorede til 2-1 i lørdagens vigtige bundopgør mod Kvik/Aalestrup IF. Foto: Kurt Enevoldsen, Team Vivild.

Sebastian Stær scorede til 2-1 i lørdagens vigtige bundopgør mod Kvik/Aalestrup IF. Foto: Kurt Enevoldsen, Team Vivild.

Seriefodbold: Vivild IF smed point sidst i vigtigt bundopgør

Vivild IF førte med 2-1 til fem minutter før tid, da Kvik/Aalestrup IF fik uafgjort 2-2 i Serie 1

Af
Martin Schultz

På et mål fem minutter før tid til udligning 2-2 rev Kvik/Aalestrup IF sejren ud af hænderne på Vivild IF, da de to hold lørdag eftermiddag mødtes til et vigtigt bundopgør på Langhøj Idrætscenter.

Med et point kunne Vivild IF sikre sig den 5. plads i rækken, som kunne give holdet en sæson mere i Serie 1. Men selvom Vivild IF fik det ene point, må de trofaste fans i Vivild bide negle en uge mere.

“På grund af antallet af jyske hold, som rykker ned fra 2. division, så er den dårligste 5’er i de seks Serie 1 kredse pludselig kommet i spil til en play off kamp imod en to’er fra Serie 2. Og for tiden er Vivild IF den næstdårligste 5’er,” fortæller Vivild IF’s cheftræner Michael Blom.

Casper Moltke udlignede

Kampen startede rigtig skidt for Vivild IF, og hjemmeholdet kom bagud med 1-0 allerede efter 14 minutter. En Kvik/Aalestrup IF-spiller fik lov til at spadsere uhindret igennem både midtbane og forsvar hos Vivild IF, og så sparkede han sikkert bolden forbi målmand Lasse Pedersen.

Vivild IF fik dog udlignet ved Casper Moltke efter et hjørnespark efter 34 minutter, så hjemmeholdet kunne gå til til halvleg med stillingen 1-1 efter en ikke ret god indsats.

Smider point til sidst i kampen

I 2. halvleg startede Vivild IF en smule bedre og bragte sig foran ved Sebastian Stær efter 59 minutter.

“Emil Tolbod blev spillet på kanten af feltet. Han fandt med en fin aflevering Sebastian Stær, som scorede sikkert til 2-1,” fortæller Michael Blom.

“Men som i to af de sidste tre kampe formåede vi ikke at lukke kampen, og fem minutter før tid scorede Kvik/Aalestrup IF efter noget klumpspil til slutresultatet 2-2. Endnu en bet og det sjette point, som vi smider i slutfasen af kampene. De point kan vise sig at være meget dyre at mangle, når regnskabet gøres op,” konstaterer Michael Blom.

Vivild IF spiller sin sidste kamp i forårssæsonen lørdag kl.13.30 på udebane mod rækkens nr. to Kristrup Boldklub.

Kampfakta:

Serie 1, Pulje 7

Vivild IF - Kvik/Aalestrup IF 2 - 2 (1 - 1)

Lørdag 15. juni kl. 13.30 på Langhøj Idrætscenter i Vivild

Målscorere

  • 0 - 1 Per Nielsen (14. min.)
  • 1 - 1 Casper Moltke ( 34. min.)
  • 2 - 1 Sebastian Stær (59. min.)
  • 2 - 2 Per Nielsen (85. min.)

Publiceret 20 June 2019 09:00