Jimmi Emil Hansen og til højre Frederik Bjerregaard. Stående i midten Vivilds målmand Lasse Pedersen. Foto: Kurt Enevoldsen

Jimmi Emil Hansen og til højre Frederik Bjerregaard. Stående i midten Vivilds målmand Lasse Pedersen. Foto: Kurt Enevoldsen

Seriefodbold: Vivild IF tabte værdifulde point i overtiden

Med et mål og en assist var indskiftede Frederik Bjerregaard dagens mand i Vivild IF’s kamp mod Lemming IF, som udlignede til 2-2 et halv minut før tid

Af
Martin Schultz

Med en sejr på 2-0 over bundholdet FC Silkeborg og 2-2 mod Lemming IF fredag aften på udebane har Vivild IF for alvor igen fået gang i pointhøsten i Serie 1.

Og efter den forventede sejr på hjemmebane mod rækkens absolutte bundhold FC Silkeborg kan det uafgjorte resultat mod Lemming IF vise sig at være guld værd.

“Før vi tog afsted til Lemming havde DBU lige meldt ud, at der på grund af de dårlige placeringer til de jyske hold i divisionerne, skulle findes en ekstra nedrykker fra alle seks serie 1 kredse. Dette betyder, at den dårligste 5’er skal ud og spille nedrykningskamp imod en 2’er fra serie 2. Inden fredagens kamp lå Vivild IF som den dårligst placerede 5’er,” fortæller Vivild IF’s cheftræner Michael Blom.

Så Vivild IF havde kniven på struben mod Lemming IF, som ligger nr. tre i tabellen efter de to tophold fra Randers, Dronningborg B og Kristrup Boldklub.

“I 1. halvleg blev vi presset langt tilbage. Lemming kombinerede rigtig flot og hurtigt, hvilket gjorde, at vi mange gange kom på bagkant af tingene og halsede efter de rappe spillere fra Lemming. Efter 31 minutter kom Lemming IF fortjent foran efter et hjørnespark, hvor en Lemming IF spiller kom først på bolden ved den forreste stolpe. Vi red stormen af i resten af halvlegen og gik til pause ”kun” bagud med en enkelt kasse. Vores målmand Lasse Pedersen stod en super flot 1. halvleg og holdt os helt sikkert inde i kampen,” fortæller Michael Blom.

Vivild IF vil dø med støvlerne på

I pausen fik gæsterne fra Vivild snakket tingene godt igennem og gav hinanden hånd på, at de som minimum skulle dø med støvlerne på.

“Vi lavede to vigtige indskiftninger, hvor vi bragte både Frederik Bjerregaard og Frederik Esbensen i spil fra 2. halvlegs start. Vi startede halvlegen bedst og scorede efter 15 minutter ved Frederik Bjerregaard efter et hjørnespark. Den flotte fight og det gode spil fortsatte, og efter 77 minutter erobrede Frederik Bjerregaard bolden højt på Lemming IF’s banehalvdel. Han fandt Jimmi Hansen i fri position på kanten af feltet, og Jimmi kvitterede med at tordne bolden ind ved nærmeste stolpe,” fortæller Michael Blom.

De sidste 15 minutter kom Vivild under et gevaldigt pres, og Lasse Pedersen hev den ene store redning efter den anden ud af ærmet. Men det var desværre ikke nok, da Lemming 30 sekunder før tid scorede på et langskud.

Vigtig kamp mod Kvik Aalestrup

“Det gjorde ondt, men set over hele kamp, og kigger vi på spil og chancer, ja, så må vi godt være bitre, men vi skal også være meget tilfredse med det ene point imod Lemming, som jeg personligt mener er det bedste hold i kredsen,” siger Michael Blom.

“Det var en fremragende arbejdsindsats af alle drengene, og det ene point kan vise sig at være guld værd. Vi er nu ikke den dårligste 5’er, og vi har en meget vigtig kamp imod Kvik/Aalestrup IF, som ligger efter os i tabellen,” slutter Michael Blom.

Vivild IF mangler to kampe inden turneringen slutter, og lørdag kl.13.30 kommer Kvik/Aalestrup IF på besøg på Langhøj Idrætscenter. Sidste kamp i foråret er på udebane mod Kristrup Boldklub.

Kampfakta:

Serie 1, pulje 7

Lemming IF - Vivild IF 2 - 2 (1 - 0)

Fredag 7. juni kl. 19.00 på RAVN alu Park i Lemming

Målscorere:

  • 1 - 0 Kasper Bach Jensen (36. min.)
  • 1 - 1 Frederik Bjerregaard (60. min.)
  • 1 - 2 Jimmi Hansen (77. min.)
  • 2 - 2 Kasper Gisselmann (92. min.)

Publiceret 13 June 2019 09:01