IF Ådalen indtager tredjepladsen i Serie 3 efter overraskende sejr over Nørager

IF Ådalen indtager tredjepladsen i Serie 3 efter overraskende sejr over Nørager

Seriefodbold: Tre hurtige mål sænkede trætte Nørager B i Ådalen

Nørager B må slippe TRIF i toppen af Serie 3 efter 3-2 nederlag til Ådalen IF på Lime Stadion

Af
Af Martin Schultz

Med et overraskende nederlag på 3-2 til Ådalen IF tabte Nørager B et afgørende skridt i kampen om oprykningen i Djurslandspuljen i Serie 3. Da topholdet TRIF nemlig samtidig pulveriserede AC Norddjurs med 9-0 på egen bane, blev der slået et hul på i alt fem point mellem TRIF og Nørager B i toppen af rækken med kun to kampe tilbage at spille. Dermed kan TRIF allerede fredag aften definitivt sikre sig oprykningen med bare et point mod VH Fodbold på hjemmebanen PR PÅark i Rønde, og for anden sæson i træk må Nørager B se en oprykning fortone sig. I efteråret var det Østdjurs 91, som stak af fra Nørager B og rykkede op i Serie 2.

”Vi må erkende, at fire kampe på 12 dage er et hårdt program for vores hold med flere ældre spillere,” siger Nørager B’s træner Claus Vestergaard om nederlaget til Ådalen IF.

”Ådalen IF er et ok hold, men på en normal dag, så slår vi dem. Spillerne tager det ok, og vi kæmper videre. Vi spiller hver gang for at vinde den næste kamp,” siger Claus Vestergaard.

Tre hurtige mål til Ådalen IF

Nørager B stillede op uden Kristoffer ”Bubber” Frandsen, Rasmus Bang, Daniel Sortkjær og Mark Thomassen. Holdet havde gode chancer i 1. halvleg og ramte blandt andet træværket.

Mathias Fisker bragte gæsterne foran efter godt et kvarters spil, men Ådalen IF udlignende kort før halvleg, da en for kort tilbagelægning fra Lasse Jensen satte målmand Steffen Klintø i forlegenhed. Han sparkede bolden ind på Ådalen IF’s Theodor Kirch og bolden sprang tilbage mod mål, så Kirch kunne spurte frem og gøre arbejdet færdigt i et tomt mål.

”Den første halve time var Nørager B og vi var heldige. Men efter vores udligning mistede Nørager B momentum og kampen blev mere lige, og så havde vi ellers rigtig effektive i begyndelsen af 2. Halvleg,” siger Ådalen IF’s træner Lasse Dahl Sørensen.

Få minutter ind i 2. halvleg fik Jonas Andersen en friløber og scorede til 2-1, og knap ti minutter senere var det netop indskiftede Tobias Mikkelsen, som scorede til 3-1 efter et hjørnespark.

”Der skulle have været dømt målspark og ikke hjørnespark,” mener Claus Vestergaard.

Ådalen IF kan slå alle i rækken

Med en halv time igen rykkede Nørager B forsvarsspilleren Mads ”Pylle” Pedersen helt frem for at lægge tryk på Ådalen IF, og det var netop Mads ”Pylle” Pedersen, som med små ti minutter igen fik reduceret til 3-2.

”De sidste ti minutter lagde Nørager B virkelig tryk på, men vores målmand stod godt. Nørager B havde omkring ti afslutninger, men vi reddede den hjem med 3-2,” siger Lasse Dahl Sørensen, som i de sidste 30 minutter i 2. halvleg fik tre gule kort, så hjemmeholdet i en periode spillede to mand i undertal. To gule kort blev givet for hårde tacklinger, mens det tredje blev givet til Frederik Sølvsten for at sparke bolden væk.

Med sejren over Nørager B har Ådalen IF vundet de fem sidste kampe og ligger nu lunt på en 3. plads side om side med Ebeltoft IF.

”Når vi har alle mand klar, så kan vi slå alle hold i rækken,” mener Lasse Dahl Sørensen.

Midterforsvarer Søren Dam blev kampens spiller, mens den centrale midtbanespiller Casper Thoudal blev valgt til kampens fighter på Ådalen IF’s hold.

Ådalen IF spiller igen torsdag aften, hvor AC Norddjurs kommer på besøg på Lime Stadion. Nørager B spiller lørdag kl. 13.30 på hjemmebane mod IF Midtdjurs.

Kampfakta

Ådalen IF - Nørager B 3 - 2 (1 - 1)

Fredag 7. Juni kl. 19.00 på Lime Stadion

Målscorere:

  • 0 - 1 Mathias Fisker (17. min.)
  • 1 - 1 Theodor Roe Kirch (43. min.)
  • 2 - 1 Jonas Andersen (47. min.)
  • 3 - 1 Tobias Mikkelsen (54. min.)
  • 3 - 2 Mads ”Pylle” Pedersen (83. min.)

Publiceret 13 June 2019 16:00